Trebanjski levi ugnali Dobovo

13.8.2020 | 09:00

Trebanjski levi ugnali Dobovo
Trebanjski levi ugnali Dobovo

Trebanjski rokometaši so drugo pripravljalno tekmo odigrali v domači dvorani proti ekipi Dobove in jo z borbeno predstavo ugnali z izidom 35:31.

Trebanjci so krenili že v tretji teden priprav na novo tekmovalno sezono. Slednja se pričenja že v soboto, 29. avgusta na Portugalskem pri lizbonskemu Belenensesu. Moštvo se je v petek vrnilo s priprav v Kranjski Gori, kjer je na uvodni pripravljalni preizkušnji ugnali drugoligaša Škofljico z rezultatom 36:22 (18:12). Tokrat je v Trebnjem gostovala Dobova, ki jo vodi nekdanji trebanjski trener Benjamin Teraš.

Trebanjski levi so v tekmo krenili dokaj uspešno in stalno narekovali tempo igre. Na obeh straneh smo videli veliko željo po zmagi, kar je povsem pričakovano, saj sta tekmeca odigrala prvo resnejšo tekmo po petih mesecih. V končnici tekme je trener Zorman vsem ponudil priložnost za igro, tekma pa se je končala z rezultatom 35:31.

Marko Mežnaršič, pomočnik trenerja RK Trimo Trebnje:
»Bila je zelo trda tekma. Bila je zelo zanimiva tekma, čeprav je šlo le za pripravljalno tekmo. Dobova je v tekmo krenila zelo agresivno s čvrsto obrambo. Presenetili so nas s 5-1 obrambo, saj smo večinoma delali na 6-0. Malo smo se lovili, ampak sistem bo počasi začel delovati in do konca pripravljalnega obdobja bomo večinoma delali na telesni pripravljenosti ter tehnično-taktičnim elementom igre.«

PRIPRAVLJALNA TEKMA (Športna dvorana OŠ Trebnje):
Torek, 11. avgusta, ob 19.30:
RK Trimo Trebnje
– MRD Dobova 35:31

RK Trimo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava