FOTO: Darji Tomažin razdejali posestvo

12.8.2020 | 14:15

Foto: FB

Foto: FB

FOTO: Darji Tomažin razdejali posestvo
FOTO: Darji Tomažin razdejali posestvo

Garaška Darja ima resne težave … Dolenjka Darja Tomažin, ki smo jo spoznali v zadnji predvajani sezoni šova Ljubezen po domače, se v teh dneh srečuje s precej neprijetnimi težavami, katerih vzrok so bojda slabi sosedski odnosi.

In kaj se torej dogaja na Darjini konjeniški kmetiji? Ko je skrbna in marljiva posestnica v začetku tedna stopila skozi vrata, jo je zunaj namesto jutranjih sončnih žarkov pozdravila kopica smeti, razdejano dvorišče in pretresliv pogled na druge dele posestva. Tuje smeti, raztreseno balkonsko cvetje in lončnice, razbite kletke, celo zastrupitev domačih živali, Darjino imetje pa razdejano, kot bi bil na delu orkan. Kot se govori, je znano, od kje prihaja huda jeza, nenazadnje se neprijetnosti s tujimi smetmi niso pojavile prvič.

Darja je incident že prijavila policiji, prijatelji pa ji svetujejo, naj takšnega ravnanja nikar ne tolerira. Upamo, da se nevšečnosti hitro rešijo in da na priljubljenem konjeniškem posestvu nepridipravi marljivi Darji ne bodo več povzročali dodatnega dela.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava