Morilski pogled Nuške Drašček; danes slavi 40 let

6.8.2020 | 13:40

Instagram

Instagram

Foto: Osebni arhiv

Foto: Osebni arhiv

Pevka danes slavi 40. obletnico rojstva, a prvih jutranjih trenutkov ni pričakala z nasmehom. No, k sreči je slaba volja trajala le kratek čas, hip zatem sta se na njenem obrazu naslikala veselje in sreča.

Pevko Nuško Drašček je na današnje jutro, ko slavi 40. rojstni dan, prebudil nič hudega sluteč pismonoša. Nemara ga je ob pogledu na krmežljavo in nejevoljno Nuško nekoliko stisnilo pri srcu, saj se ji je brž pričel opravičevati, da ni prav nič kriv. Kot je pevka pojasnila spletnim prijateljem, ne sodi med jutranje ptice, zaradi česar je sogovornika prav grdo pogleda.

''Mi pozvoni poštar...odprem vrata, on po prvem šoku (NISEM jutranji tip, še posebej, če se me zbudi...potem dobim tak posebne vrste morilski pogled): "...Oprostite...Nisem jaz kriv, nekdo Vam je tole poslal!" 🤣🤣🤣 No, ampak je bilo vredno...hvala ti, moja "sotrpinka" 🤣 @rebekadremelj , za tale čudovit objem na daljavo 🤗❤'' je v šaljivem zapisu pojasnila Nuška in nadaljevala, da je nejevoljo kmalu odpihnilo spoznanje, da je prejela čudovito rojstno dnevno voščilo prijateljice Rebeke Dremelj.

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

6.8.2020+3     + (4)     – (1)     Oceni delec 

Saj bi se ji lahko zahvalila z zasebnim sporočilom ali po e-pošti. Vsi moramo vedeti, kaj imata oni dve med seboj? In človek bi vendar od 40-letnice pričakoval, da bo bolj normalna. To ni za nikamor.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava