Lili Žagar: ''Nikoli mi ni bilo težko pohvaliti drugo žensko''

5.8.2020 | 13:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nekdanja voditeljica je izziv na družbenem omrežju sprejela s posebnim namenom in poudarila, da si ne predstavlja, da bi se kaj podobnega šli tudi moški ...

Tudi Lili Žagar je sprejela izziv, ki v zadnjih dneh kroži po Instagramu in objavila svojo črno-belo fotogorafijo. Vseeno pa ga je sprejela s posebnim namenom, saj je želela ob tem zapisati nekaj svojih misli oziroma pogledov. "Kako je pravzaprav žalostno, da moramo imeti ženske »izziv«, da si lahko povemo, da se podpiramo," je zapisala in dodala, da si ne predstavlja, da bi imel podoben izziv tudi moški.

"Jaz to redno ter iskreno počnem in nikoli, prav nikoli, mi ni bilo težko drugi ženski nameniti nekaj lepih besed. In za to ne potrebujem nobenega izziva. Zaradi tega, ker drugi ženski izrazim spoštovanje, jo pohvalim, ji povem nekaj lepega, jo bodrim, čestitam ... zaradi tega jaz ne bom prav nič na slabšem. Celo več, mene takšne ženske motivirajo, da bi bila tudi sama boljša. Po njih se zgledujem. So dokaz, da je vse mogoče, in če je uspelo njim, lahko tudi meni," je med drugim še zapisala Žagarjeva.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava