VIDEO: Kopalke so b’le tanke – Poletni hit ansambla Petan

31.7.2020 | 13:30

VIDEO: Kopalke so b’le tanke – Poletni hit ansambla Petan
VIDEO: Kopalke so b’le tanke – Poletni hit ansambla Petan

Ansambel Petan predstavlja nov hit poletja. Gre za čisto svežo skladbo z naslovom Kopalke so b´le tanke, ki je plod dela kitarista, Primoža Petana, ki je napisal besedilo in melodijo ter harmonikaša Denisa Petana, ki je dodal aranžma.

Gre za pikantno polko, ki bo osvežila še tako vroče dni in dvignila utrip prav vsakomur. Govori o poletnih prigodah marsikaterega fanta, ki se odpravi na morje in ga tam doleti kakšna morska romanca.

Za pesem je bil posnet tudi vroč videospot na slovenski obali, pri katerem so sodelovale plesalke iz Plesnega mesta, katerih članica je tudi glavna igralka Tjaša Roš. Posebna zahvala pa gre tudi koreograferki Maruši Krušič, ki je poskrbela za izvrstno koreografijo. Za mirno roko na kameri in odlične ideje pri scenariju pa je zaslužena snemalna ekipa Pratnemer. Videospot je v dobrem dnevu dobil več tisoč ogledov, gledalci pa pošiljajo prijetne odzive in komentarje.

Ali jih je na snemanju obiskal nepridiprav?

Na snemanju je presenetil tudi morski pes. Brez skrbi, vsi prisotni na snemanju so ostali živi in zdravi.

Gre namreč za prizor v videospotu, kjer se je glavna igralka Tjaša ustrašila morskega psa, Denis pa jo je junaško rešil ter prinesel iz vode.

Nov član

To pa ni edina novost v ansamblu Petan. Z letošnjim letom se je ansamblu pridružil nov basist Bor Petković, s katerim so se super ujeli. Gre za prvi skupni projekt z novim članom, v prihodnosti pa že načrtujejo voliko novega.

Ansambel Petan

Galerija

_zzpet (1)
_zzpet (2)
_zzpet (3)
_zzpet (4)
_zzpet (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava