FOTO: Naši znani obrazi, ki so v zvezi s tujci

23.5.2020 | 18:45

Nekdanja manekenka Melania Trump se je leta 2005 poročila z ameriškim  poslovnežem Donaldom Trumpom, odkar je ta leta 2016 zmagal na  predsedniških volitvah, pa je postala ameriška prva dama. Par ima 14 let  starega sina Barrona. (foto: Profimedia)

Nekdanja manekenka Melania Trump se je leta 2005 poročila z ameriškim poslovnežem Donaldom Trumpom, odkar je ta leta 2016 zmagal na predsedniških volitvah, pa je postala ameriška prva dama. Par ima 14 let starega sina Barrona. (foto: Profimedia)

Dramski igralec, stand-up komik in voditelj Tadej Toš je poročen s  hrvaško igralko Doro Fišter, skupaj pa imata tudi tri otroke: hčerki  Julijo in Evo ter sina Andreja. (Mediaspeed)

Dramski igralec, stand-up komik in voditelj Tadej Toš je poročen s hrvaško igralko Doro Fišter, skupaj pa imata tudi tri otroke: hčerki Julijo in Evo ter sina Andreja. (Mediaspeed)

Igralka in pevka Tanja Ribič Đurić je srečo v ljubezni našla v  glasbeniku, igralcu in režiserju Branku Đuriću – Đuru. Spoznala sta se  leta 1993 med prestavo Klinika Tivoli, v kateri sta igrala moža in ženo.  Sedem let kasneje sta dahnila večni da, zvezo pa sta kronala z dvema  hčerkama: Zalo in Elo. (M24)

Igralka in pevka Tanja Ribič Đurić je srečo v ljubezni našla v glasbeniku, igralcu in režiserju Branku Đuriću – Đuru. Spoznala sta se leta 1993 med prestavo Klinika Tivoli, v kateri sta igrala moža in ženo. Sedem let kasneje sta dahnila večni da, zvezo pa sta kronala z dvema hčerkama: Zalo in Elo. (M24)

Eden najboljših slovenskih plavalcev Damir Dugonjić se je med študijem  na univerzi Berkeley v Kaliforniji zaljubil v Američanko alžirskih  korenin Camillo Leilo Salem. Večno zvestobo ji je obljubil leta 2011,  pred tremi leti in pol pa sta se razveselila hčerkice Keire. Družinica  živi v ZDA, Damir pa se po športni upokojitvi ukvarja z gradnjo  ekoloških hiš. (Instragram)

Eden najboljših slovenskih plavalcev Damir Dugonjić se je med študijem na univerzi Berkeley v Kaliforniji zaljubil v Američanko alžirskih korenin Camillo Leilo Salem. Večno zvestobo ji je obljubil leta 2011, pred tremi leti in pol pa sta se razveselila hčerkice Keire. Družinica živi v ZDA, Damir pa se po športni upokojitvi ukvarja z gradnjo ekoloških hiš. (Instragram)

Profesionalni plesalec Aljaž Škorjanec je poročen z ameriško plesalko  Janette Manrara, ki prav tako kot Aljaž nastopa v britanskem šovu  Strictly Come Dancing. (Instragram)

Profesionalni plesalec Aljaž Škorjanec je poročen z ameriško plesalko Janette Manrara, ki prav tako kot Aljaž nastopa v britanskem šovu Strictly Come Dancing. (Instragram)

Nekdanji košarkarski as Sani Bečirović je poročen z Italijanko Simono, zvezo pa sta kronala s hčerko Samijo in sinom Kiamom. (Mediaspeed)

Nekdanji košarkarski as Sani Bečirović je poročen z Italijanko Simono, zvezo pa sta kronala s hčerko Samijo in sinom Kiamom. (Mediaspeed)

Igralec Dario Varga je poročen s hrvaško psihologinjo, koreografinjo in  režiserko Natalijo Manojlović Varga. V razmerju se jima je rodila tudi  hčerka Rea. (na posnetku na levi še Dariev sin iz prejšnjega razmerja  Arne) (Svet24)

Igralec Dario Varga je poročen s hrvaško psihologinjo, koreografinjo in režiserko Natalijo Manojlović Varga. V razmerju se jima je rodila tudi hčerka Rea. (na posnetku na levi še Dariev sin iz prejšnjega razmerja Arne) (Svet24)

Ena izmed naših najuspešnejših manekenk Naty Rawdon-Jones (nekoč  Natalija Osolnik) je srečo v ljubezni našla v brazilskem poslovnežu  Nicku Rawdonu-Jonesu. Večno zvestobo sta si obljubila na blejskem otoku,  postala pa sta tudi starša hčerkici Olivii. (Instagram)

Ena izmed naših najuspešnejših manekenk Naty Rawdon-Jones (nekoč Natalija Osolnik) je srečo v ljubezni našla v brazilskem poslovnežu Nicku Rawdonu-Jonesu. Večno zvestobo sta si obljubila na blejskem otoku, postala pa sta tudi starša hčerkici Olivii. (Instagram)

Nekdanji vrhunski plesalec, zdaj pa sodnik in eden izmed štirih sodnikov  v šovu Zvezde plešejo Andrej Škufca je leta 2016 večni da dahnil  madžarski plesalki Melindi Törökgyörgy. Pred dobrim letom dni pa sta  postala starša sinu Valentinu. (Miro Majcen)

Nekdanji vrhunski plesalec, zdaj pa sodnik in eden izmed štirih sodnikov v šovu Zvezde plešejo Andrej Škufca je leta 2016 večni da dahnil madžarski plesalki Melindi Törökgyörgy. Pred dobrim letom dni pa sta postala starša sinu Valentinu. (Miro Majcen)

Slovenska plesalka Gordana Grandošek Whiddon je leta 2012 večno zvestobo obljubila avstralskemu plesalcu Trentu Whiddonu. (Mediaspeed)

Slovenska plesalka Gordana Grandošek Whiddon je leta 2012 večno zvestobo obljubila avstralskemu plesalcu Trentu Whiddonu. (Mediaspeed)

Legendarni pevec Lado Leskovar se je leta 1990 poročil s Hrvatico Verico. Štiri leta kasneje se jima je rodil sin Martin. (M24)

Legendarni pevec Lado Leskovar se je leta 1990 poročil s Hrvatico Verico. Štiri leta kasneje se jima je rodil sin Martin. (M24)

Igralec, lutkar in politik Vito Rožej je večni da dahnil Nizozemki Duki,  učiteljici nizozemščine in ruščine na srednji šoli. Zakon sta kronala s  tremi otroci: sinovoma Svitom Aleksandrom in Tarasom Nikolajem ter  hčerko Oko. Pred šestimi leti se je družina preselila v Amsterdam. (Mediaspeed)

Igralec, lutkar in politik Vito Rožej je večni da dahnil Nizozemki Duki, učiteljici nizozemščine in ruščine na srednji šoli. Zakon sta kronala s tremi otroci: sinovoma Svitom Aleksandrom in Tarasom Nikolajem ter hčerko Oko. Pred šestimi leti se je družina preselila v Amsterdam. (Mediaspeed)

Zagovornica zdravega in poduhovljenega načina življenja Savina Atai je  po dolgoletnem razmerju z Grkom Giorgosom Parasirisom srečo v ljubezni  našla v Američanu Garrettu, ki živi na Novi Zelandiji. Par se je zaročil  konec decembra na Tajskem, prejšnji teden pa je Savina presenetila z  novico, da sta se poročila. (Mediaspeed)

Zagovornica zdravega in poduhovljenega načina življenja Savina Atai je po dolgoletnem razmerju z Grkom Giorgosom Parasirisom srečo v ljubezni našla v Američanu Garrettu, ki živi na Novi Zelandiji. Par se je zaročil konec decembra na Tajskem, prejšnji teden pa je Savina presenetila z novico, da sta se poročila. (Mediaspeed)

Igralka Vesna Kuznić je večni da dahnila čilskemu igralcu Raimundu Puyolu.

Igralka Vesna Kuznić je večni da dahnila čilskemu igralcu Raimundu Puyolu.

Pevka Mia Žnidarič je že vrsto let srečna v objemu ameriškega skladatelja in pianista Steveja Klinka. Skupaj tudi nastopata. (Mateja J. Potočnik)

Pevka Mia Žnidarič je že vrsto let srečna v objemu ameriškega skladatelja in pianista Steveja Klinka. Skupaj tudi nastopata. (Mateja J. Potočnik)

Pevka, učiteljica petja ter avtorica glasbe in besedil Sandra Klemm –  Sendi je poročena z madžarskim saksofonistom Adamom Klemmom iz Novega  Sada, članom orkestra Big Band RTV Slovenija. Ljubezen sta kronala z  dvema hčerkama in enim sinom. (FB)

Pevka, učiteljica petja ter avtorica glasbe in besedil Sandra Klemm – Sendi je poročena z madžarskim saksofonistom Adamom Klemmom iz Novega Sada, članom orkestra Big Band RTV Slovenija. Ljubezen sta kronala z dvema hčerkama in enim sinom. (FB)

Glasbenik Miha Guštin - Gušti je že vrsto let poročen z Nizozemko  Chantal van Mourik, skupaj pa imata tudi tri otroke: Krisa, Maksa in  Majo. (arhiv)

Glasbenik Miha Guštin - Gušti je že vrsto let poročen z Nizozemko Chantal van Mourik, skupaj pa imata tudi tri otroke: Krisa, Maksa in Majo. (arhiv)

Igralka Lara Komar je srečo v ljubezni našla v italijanskem arhitektu  Davideju, v razmerju pa sta se jima rodila dva sinova Arthur in Joakim. (M24)

Igralka Lara Komar je srečo v ljubezni našla v italijanskem arhitektu Davideju, v razmerju pa sta se jima rodila dva sinova Arthur in Joakim. (M24)

Igralka Sanja Gregorčič, ki živi v Londonu, je v zvezi s škotskim igralcem Chrisom Scottom.) Exit 6 Film Festival Photography)

Igralka Sanja Gregorčič, ki živi v Londonu, je v zvezi s škotskim igralcem Chrisom Scottom.) Exit 6 Film Festival Photography)

Nekdanji plavalec Peter Mankoč je leta 2014 večno zvestobo obljubil  nekdanji estonski plavalki Triin Aljand. V zakonu so se jima rodili  trije otroci. (FB)

Nekdanji plavalec Peter Mankoč je leta 2014 večno zvestobo obljubil nekdanji estonski plavalki Triin Aljand. V zakonu so se jima rodili trije otroci. (FB)

V tokratnem prispevku predstavljamo slavne Slovenke in Slovence, ki so srčnega izbranca oziroma izbranko našli zunaj meja naše domovine. Zaradi ljubezni pa so se k nam preselili tudi zdaj znani obrazi: denimo glasbenika Isaac Palma in inoT ter Tomaš Javurek, zmagovalec četrte sezone šova Gostilna išče šefa.

odkrito.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava