FOTO: Drama na domu Violete Tomič, iz kuverte se je vsul bel prah

22.5.2020 | 12:50

Foto: FB

Foto: FB

FOTO: Drama na domu Violete Tomič, iz kuverte se je vsul bel prah
FOTO: Drama na domu Violete Tomič, iz kuverte se je vsul bel prah

Poslanko Levice Violeta Tomič je včeraj popoldne na domu pričakala poštna kuverta, iz katere se je, ko jo je odprla, vsul bel prah neznanega izvora. Kot pojasnjuje, je dogodek prijavila policiji, na domu pa so se nato zglasili trije gasilski in trije policijski avtomobili. "Cesta je zaprta, sosedje ne morejo domov, sama pa sem z družino, psom in mačko vred v karanteni. Tak je protokol, pravijo," je dodala in nadaljevanje zapisa namenila "prenapetežem."

"Prenapetež, ki mi je poslal pošiljko, naj se zato naslednjič vpraša, komu zares škodi. Koliko ljudi mora izgubljati čas s preiskavo na domu, analizo snovi in iskanjem prstnih odtisov, namesto da bi v miru zaključili današnji dan. Konec koncev - koliko take akcije državo stanejo, mar ne bi bilo za vse bolje, če bi ta denar porabili za kaj koristnega?" mu sporoča.

"Prenapetežu" poslanka med drugim tudi sporoča, da mu ustrahovanje ne bo uspelo: "Groženj in zmerljivk sem se navadila in tudi pisma s praški me ne bodo odvrnila od mojega dela in mojih političnih prepričanj. Nasprotno, s takimi dejanji me samo utrjujejo v veri, da se moramo z vsemi silami upreti politiki sovraštva, ki nam vlada." 

Nato je prst uperila proti nekaterim spletnim portalom. To jim polaga na dušo:

"Da jim ne smemo jim dopustiti, da nas napadajo in ustrahujejo.

Da pljuvajo na vse, ki na njihovo podlo igro ne pristajamo, pa naj bomo poslanci, novinarji ali državljani v katerikoli drugi vlogi, ki si drznemo izraziti njim neljubo stališče.

Ne, nikoli ne bomo dopustili, da desničarski spletni portali sejejo razdore med nas, medtem ko po državi paradirajo samooklicane paravojaške milice in oblegajo policijske postaje.

To ni naša domovina in tako politiko smo že premagali. S takimi akcijami zgolj kažete svojo nemoč. 

Za svobodo!

Za demokracijo!

Za ekološki in demokratični socializem."

Po pregledu so na policiji potrdili, da ni šlo za nevarno snov.

Svet24

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

22.5.2020–2     + (2)     – (4)     Oceni vl 

Podpiram te, Violeta! Še tako hrabro naprej! Mislim, da si bo "praškar" dvakrat premislil preden bo izpeljal še kako akcijo. (vika lozar)

23.5.2020—     + (2)     – (2)     Oceni navi 

Kaj to je tista, ki je kričala 'Poslance na minimalce! Koliko si je znižala plačo? Bel prašek pa verjetno pri njej ni nič novega.Ne bomo dopustili, da TV Kučan, TV Šarec sejejo razdor med ljudmi. Zahtevamo referendum za ukinitev rtv prispevka. Naj plačujejo tisti, ki jim delajo reklamo.

23.5.2020–1     + (1)     – (2)     Oceni marcko123 

je le levičarska propaganda.....fej, fuj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava