''Na lepše'' - v Belo krajino

22.5.2020 | 10:30

''Na lepše'' - v Belo krajino

Smo prepričani, da ste si že velikokrat ogledali osrednjo turistično oddajo - NA LEPŠE, ki je na sporedu ob petkih zvečer na RTV Slo 1. Danes, 22. maja, se bo ob 21.25 predvajal delček zgodba zelene, butične, srčne Bele krajine.

Kako bodo v Beli krajini z novimi produkti na reki Dobličici ter v Krajinskem parku Lahinja privabljali letošnje goste? Belokranjci ne želijo svojega turizma graditi samo na reki Kolpi, zato v ospredje prihajajo manj znani, butični produkti. Kot na primer ogledovanje bobra v njegovem naravnem okolju in opazovanje edinstvenega močerila, črne človeške ribice, ki živi samo v ožjem okolišu Črnomlja. S kolesarskimi produkti in vse bolj tudi celoletno ponudbo turizma pa nase opozarjajo tudi v Smučarskem centru Gače.

Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega praga. Za vas tedensko iščemo aktualne novosti, skrite destinacije in neznane produkte. Popoln pregled vsega, kar želite vedeti o domačem turizmu. Za vse, ki turizem živite in delate. Ker iskreno verjamemo, da smo turizem ljudje.

TIC Semič

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

22.5.2020+1     + (1)     – (0)     Oceni vl 

Mislim, da bo prisrčno vabilo za obisk zanimivosti v Beli krajini naletelo na dober odziv zlasti nas domačinov. Tudi opazovanje zanimivosti v naravi (močeril bobri,...) je prava vzpodbuda za vse nas. (vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava