VIDEO: Domen Kumer in Rebeka Dremelj nista več skregana

3.5.2020 | 13:30

Glasbenika sta svoji stari uspešnici podarila novo glasbeno preobleko. (foto: Mediaspeed)

Glasbenika sta svoji stari uspešnici podarila novo glasbeno preobleko. (foto: Mediaspeed)

Pred dnevi nas je Domen Kumer spomnil na svojo starejšo zmagovalno uspešnico Do Portoroža, tokrat pa je k sodelovanju povabil glasbeno prijateljico še iz časov »zlate dobe slovenske zabavne glasbe«.

Duet z naslovom Noro se ujameva, v katerem sta leta 2006 na Emi moči združila Domen Kumer in Rebeka Dremelj, je te dni dobil novo preobleko v sodelovanju z Mladimi Korenjaki.

Dolga leta sta Rebeka in Domen na sceni veljala za osebi, ki se »ne preneseta«, zato je bil pred leti na slovenskem izboru za pesem Evrovizije velik šok za vse, ko so glasbenika videli skupaj stati na odru, ko sta zapela glasbeni duet.

Priljubljeni glasbenik Domen Kumer je za nas povedal: »Včasih se res nisva mogla videti, bila sva čisto zares kot pes in mačka! (smeh) Danes pa je vse drugače ... Veste, o kom govorim? O moji dragi Rebeki Dremelj, s katero sva tokrat stari dobri hit Noro se ujameva preoblekla skupaj z Mladimi Korenjaki. Seveda ni šlo brez obujanja spominov na tista leta, ko sva le našla skupen jezik in postala prijatelja. Z njo res nikoli ni dolgčas, zato že komaj čakam, da jo vidim tudi v živo, upam, da prav kmalu.« Komentar je seveda podala tudi Rebeka Dremelj, ki je bila zelo prizanesljiva. »Me je Domen poklical in rekel: 'Stara čuj, kaj te, če bi midva odpela spet malo Noro se ujameva. Kaj te ti praviš?' Najprej sem se morala spomniti besedila, potem sem seveda bila takoj za! Super je bilo in komaj čakam, da se spet vidimo v živo in odpojemo skupaj,« je priznala nasmejana Rebeka, ki je v času karantene že dokazala, da nikoli ne počiva in da pri njej ustvarjalnost ne pozna meja.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava