Melania Trump - ''Bistra, jeklena, ambiciozna in preudarna ženska, ki teče maraton''

9.4.2020 | 13:00

Melania Trump - ''Bistra, jeklena, ambiciozna in preudarna ženska, ki teče maraton''

Novinarka Washington Posta Mary Jordan je napisala knjigo o prvi dami ZDA Melanii Trump, ki priseljenko iz Slovenije opisuje malce drugače, kot je njena javna podoba. Pulitzerjeva nagrajenka Jordanova opisuje prvo damo kot bistro, jekleno, ambiciozno in preudarno žensko, ki teče maraton.

Knjiga, za katero je Jordanova od leta 2015 zbrala material iz več kot 100 intervjujev, bo v ZDA izšla 16. junija v založbi Simon & Schuster in nosi naslov "Umetnost njenega posla" (The Art of Her Deal). Naslov spominja na podoben naslov knjige Donalda Trumpa Umetnost posla.

Simon & Schuster v najavi knjige trdi, da je knjiga nastala s pomočjo ključnih oseb, ki so prvič javno spregovorile in s pomočjo doslej nikoli videnih dokumentov in posnetkov.

"Umetnost njenega posla prikazuje presenetljiv portret odločne priseljenke in njeno življenje, preden je srečala Donalda Trumpa,".so zapisali pri založbi.

V knjigi so podatkih iz otroštva Melanie Knauss v Sloveniji, njeno obdobje manekenstva in odnos s soprogom. Jordanova pravi, da je med pripravo knjige ugotovila, da je prva dama ZDA veliko bolj politično ambiciozna, kot je mogoče sklepati iz njene javne podobe.

"Resnična Melania Trump je veliko bolj zanimiva, kot je podoba, ki jo imajo ljudje o njej. Pripravlja se že na kampanjo 2020 in si prav toliko želi zmage na volitvah kot njen mož," je zatrdila Jordanova.

Jordanova naj bi kot novinarka Washington Posta opravila pogovor z Melanio Trump, vendar pa ji Bela hiša ni dovolila, da bi govorila s prvo damo za knjigo, niti ni odgovorila na pisna vprašanja. Koliko bo Jordanova zaslužila s knjigo ni znano, je pa najela odvetnika iz Washingtona Roberta Barnetta, kar je obvezno za vsakega, ki piše o družini Trump, saj je verjetnost tožb zelo velika.

STA

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

9.4.2020–2     + (3)     – (5)     Oceni toto 

Samo stran s to knjigo iz Slovenije "beži nesrečo od mene" kakšna njena knjiga in Melanija , ki nam je toliko pomagala v tej krizi. ne omenjajte je več človek, ki pozabi svoje korenine ni vreden obstoja zato samo stran z takimi bluvotinami

10.4.2020–1     + (0)     – (1)     Oceni Jožko 

Sosede bi razgnalo od ponosa, če bi bila njihova !

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava