Predsednikov pozdrav, apel in nagovor: Ostanimo doma, da bomo dom čimprej zapustili!

28.3.2020 | 09:40

Ilustrativna fotografija (foto: arhiv)

Ilustrativna fotografija (foto: arhiv)

Dragi mladi namiznotenisači, spoštovani starši, člani NTK Krka, simpatizerji! Ne, protislovni naslov mojega nagovora se mi ni ponesrečil. Strinjali se boste z nami, da se v njem skriva veliko resnice. Sicer pa, prepričan sem in z mano tudi vsi člani vodstva našega kluba, da že prav pošteno pogrešate druženje v naši dvorani, pridobivanje novega nasmiznoteniškega znanja, tekmovalne izzive na turnirjih, skratka loparček v rokah, in izmenjavo žogice s klubskim kolegom ali tekmecem na turnirju.

Koronavirusu še kar ni videti konca, vendar ohranimo optimizem in upanje v skorajšnjo vrnitev v dvorano v Drgančevju, da jo napolnimo z našimi glasovi, da se zasliši prijeten zvok odboja žogice od loparjev in miz. Pa seveda glas trenerke Mance Fajmut in DanetaŠarlaha ter Duleta Pezlja, ki vas tudi zelo pogrešajo. Kakor hitro bo virusna nevarnost mimo, vas pokličemo in povabimo, da se zopet zberemo in naš namiznoteniški voz poženemo našim ciljem naproti. Do takrat vam v imenu vodstva kluba želim samo zdravja in prijetnega preživljanja časa v krogu družine.

Pa še nekaj, kar ste že neštetokrat slišali, a ni odveč, če zapišem tudi jaz: OSTANITE DOMA. Tudi zato, da bomo od doma čimprej krenili v zdravo okolje in se znova družili!

Jernej Jedlovčnik,
predsednik NTK Krka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava