Rebeka Dremelj z mamo

26.3.2020 | 15:00

Rebeka Dremelj z mamo

Materinski dan je poseben praznik za vse mame tega sveta. Obeležuje ga tudi slovenska glasbenica Rebeka Dremelj, ki pa ob dnevu ne pozabi niti na svojo mamo.

''Mama je najlepši naziv in najlepša služba, kar jih je. Je pa tudi ena najtežjih in najbolj odgovornih služb, v kateri ni predaha, plačilo pa je lep pogled, nasmeh in topel objem,'' pove Rebeka, ki pravi, da si prav zato mame zaslužijo poseben dan, ob katerim se jim reče hvala. ''Vsem mamicam želim vse najlepše ob materinskem dnevu, posebna zahvala pa gre tudi moji mami,'' doda Rebeka, ki pravi, da je šele takrat, ko je tudi sama postala mama, zares ugotovila, kaj in koliko je njena mama Daška storila zanjo v vseh preteklih letih. ''Tako kot moji dekleti vsako leto znova meni poklonita rožico, jo tudi jaz vsako leto poklonim svoji mami,'' pove in nam zaupa zabavno zgodbo iz svojih otroških let. ''Ko sem bila mlajša, sem mamici vsakič pripravila presenečenje ob materinskem dnevu. Enkrat pa sem se želela še posebej potruditi, zato sem odšla k sosedi in z njenega vrta nabrala prav vse tulipane, kar jih je tam bilo, da bi lahko naredila velik šopek za mojo mamo. Ko je mama izvedela kaj sem storila, je na obrazu zamenjala vse barve, kar jih obstaja, jaz pa sem se morala opravičit sosedi,'' še pove in v smehu doda, da je kot majhna deklica v dobri nameri včasih storila tudi kakšno nepremišljeno dejanje.

Ob včerajšnjem materinskem dnevu pa je na svojem FB objavila:

''Drage mame!
Te dni, nam življenje postavlja še večje izzive, kot sicer, a nič tako strašnega, da ga me, kot mame, ne bi mogle speljati, kajne? Hvala vam v imenu vaši otrok za vse, kar ste in še kar boste storile za njih. Zavedamo se vse, da je to najtežja služba na svetu, najodgovornejša, a konec koncev tudi najlepša. Vse najlepše za vaš in naš materinski dan, če vam pa bo današnji dan dopuščal vsaj 5 min časa, da si ga vzamete zase, pa si ga le dajte. Pa tudi, če si samo nalakirate nohte za boljše počutje.To si brez kančka dvoma zaslužite! Drage mame, vse najlepše.
In zdaj še besede namenjene moji mami - mami RADA TE IMAM!''

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava