Delovna akcija: Evgen Ržen oče znane mladenke

23.3.2020 | 16:30

Družina Ržen (foto: POP TV)

Družina Ržen (foto: POP TV)

Dom družine Ržen (foto: POP TV)

Dom družine Ržen (foto: POP TV)

Evgen Ržen leta 2007 - se ga spomnite? (foto: POP TV)

Evgen Ržen leta 2007 - se ga spomnite? (foto: POP TV)

V drugi oddaji Delovne akcije je Ana Praznik z ekipo priskočila na pomoč dolenjski družini Ržen. Gledalci so se ob tem spomnili, da so očeta Evgena že spoznali pred leti …

Oddaja Delovna akcija je tokrat predstavila tragično zgodbo družine Ržen iz Dolenjske, ki se poleg številnih zdravstvenih težav bori s finančno stisko in z neurejenimi bivalnimi razmerami. Pripoved šestčlanske družine je ganila mnoge gledalce, ki že nestrpno čakajo drugi del oddaje, saj potrebnih del zaradi obsežnosti projekta ni bilo mogoče izvesti v petih dneh. Kako bo po prenovi videti notranjost in zunanjost hiše, bomo tako lahko videli prihodnjo nedeljo, ko bodo ustvarjalci rezultate predanega dela predstavili očetu Evgenu, mami Snežani ter otrokom.

Evgen Ržen pa pravzaprav za gledalce ni neznanec, saj se je pred leti že pojavil na malih ekranih. Gre za očeta Jasmine Ržen - Jagode, ki je leta 2007 sodelovala v resničnostnem šovu Big Brother, dve leti kasneje pa je nastopila tudi v slovenskem komičnem dokumentarnem filmu Gola resnica.

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (3)

23.3.2020+8     + (8)     – (0)     Oceni delec 

Oprostite ampak to je skrajno bolno. Kdor neke podrobnosti o tej družini ve izpred samo nekaj let, ve dovolj, da je to bolno, da se ravno njim pomaga. A za tetovaže pa imajo denar? Bolno.

24.3.2020+6     + (6)     – (0)     Oceni nnnnn 

okrat so za povišan srčni utrip poskrbeli v mariborskem klubu Aristo, kjer so gostili znano striptizeto Jagodo alias Jasmino (Ržen) iz prve izdaje slovenskega resničnostnega šova Big Brother. Punca je zaslovela po seksu s sotekmovalcem Robertom, nastopila pa je tudi v filmu Gola resnica, ki je prikazoval zaigrani naskok Arturja Šterna na predsedniški stolček

25.3.2020+9     + (9)     – (0)     Oceni Franci D 

Vse skupaj je le preveč ogabno!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava