''Policisti si ne moremo si privoščiti, da bi delali od doma''

23.3.2020 | 12:30

''Policisti si ne moremo si  privoščiti,  da  bi  delali  od doma''

V. d. generalnega direktorja policije mag. Anton Travner je v soboto obiskal PP Črnomelj, kjer se je srečal z direktorjem PU Novo mesto Janezom Ogulinom in policisti PP Črnomelj, ki je na našem območju najbolj obremenjena policijska postaja pri obravnavi nezakonitih prehodov državne meje. Zvečer sta s pomočnikom Jožetom Senico obiskala policiste na mejnem prehodu Vinica in se srečala s policisti in pripadniki Slovenske vojske, ki varujejo državno mejo.

V. d. generalnega direktorja je pohvalil delo slovenskih policistov in se jim zahvalil za prizadevanja pri zagotavljanju varnosti prebivalcev. Svoje naloge opravljajo uspešno in predano, kljub siceršnjem velikemu obsegu dela in dodatnim nalogam, povezanih s Covid 19. »Slovenski policisti so izjemno izpostavljeni, vsak dan so v stiku z ljudmi, ne moremo si privoščiti, da bi delali od doma, so na terenu, v stiku z ljudmi in tujci, ki nezakonito prestopajo mejo. V tem trenutku slovenska policija kljub zahtevnih razmeram definitivno obvladuje položaj," je v. d. generalnega direktorja izpostavil v izjavi za medije.

PU Novo mesto

Galerija

_policija (1)
_policija (2)
_policija (3)
_policija (4)
_policija (5)
_policija (6)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

23.3.2020+2     + (2)     – (0)     Oceni Franci D 

Od doma res ne morejo delat, lahko pa stopijo iz kritja, ne bi se jim bilo treba skrivat v grmovju. Čemu taka sramežljivost?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava