Kdo naj postane ambasador učenja?

6.3.2020 | 08:15

Podelitev naziva ambasadorjev učenja, september 2018 (foto: arhiv RIC Novo mesto)

Podelitev naziva ambasadorjev učenja, september 2018 (foto: arhiv RIC Novo mesto)

RIC Novo mesto v imenu konzorcija partnerjev projekta Dejavnost informiranja in svetovanja za zaposlene Osrednja JV regija (projekt DIS) vabi predlagatelje, da se udeležite javnega povabila, s katerim zbira predloge za podelitev naziva Ambasador učenja na območju Osrednje JV regije.

Vabimo vas, da v svojem okolju prepoznate odlične posameznike, ki so s svojim nenehnim učenjem, osebno in poklicno rastjo zgled odraslim, in nam posredujete predlog za imenovanje.

Povabilo je objavljeno na spletnih straneh RIC-a Novo mesto, CIK-a Trebnje, Grma Novo mesto – Centra biotehnike in turizma ter Šolskega centra Novo mesto in v prilogah tega obvestila.

Povabilo je odprto od 3. 3. do 24. 3. 2020.

Predlog lahko oddate v tiskani obliki na obrazcu za prijavo, ki je objavljen na spletnih straneh partnerstva in v prilogi tega obvestila, osebno v tajništvu RIC-a Novo mesto ali ga pošljete po pošti (velja poštni žig 24. 3. 2020) na naslov Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto v zaprti ovojnici s pripisom »Za podelitev naziva Ambasador učenja 2020«.

Kdo je lahko ambasador učenja, kakšne so njegove naloge in kdo so bili ambasadorji učenja 2018,  preverite na povezavi AMBASADOR UČENJA.

Vabljeni! 

RIC Novo mesto

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava