Velika sprememba za Jasno Kuljaj

21.2.2020 | 13:45

Jasna Kuljaj (foto: Planet TV)

Jasna Kuljaj (foto: Planet TV)

Že v petek, 21. februarja, se na Planetu začenja nova sezona zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, ki bo s prvim delom poskrbela za pustno in evrovizijsko vzdušje. "Prva oddaja v novi sezoni bo popolnoma odbita," pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

Že drevi torej ob 20. uri nas bo v prvi oddaji druge sezone pozdravila ekipa oddaje Pri Črnem Petru. Pustno in evrovizijsko obarvana oddaja bo obujala spomine z Rebeko Dremelj, ansamblom Roka Žlindre, Regino in Alenko Gotar ter poskrbela za poseben poklon Sestram in legendarni skupini ABBA.

"Prva oddaja v novi sezoni bo popolnoma odbita," pravi voditeljica Jasna Kuljaj, ki bo oddajo vodila pustno preoblečena v slovensko divo, v novi sezoni pa napoveduje tudi nekaj sprememb, a ker se oddaja odvija v stilu nadaljevanke, nam vseh še ne more razkriti: "Eno je zagotovo: našim gledalcem ne bo dolgčas in želimo si, da nas bodo z dobro gledanostjo še naprej nagrajevali."

Avtor oddaje Jože Potrebuješ pa medtem napoveduje nov izziv za junake najbolj televizijske gostilne Pri Črnem Petru, saj je gostilna, v katero tako radi zahajajo, ostala brez najemnika. Bodo kos novim izzivom?

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

21.2.2020+4     + (4)     – (0)     Oceni Franci D 

Oddaja brez repa in glave ter brez vsebine!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava