Se Melanii Trump dogaja krivica?

13.2.2020 | 12:45

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Se Melanii Trump dogaja krivica?

Očitno na naslovnicah modnih revij ni zaželena ... Podporniki Melanie Trump so ogorčeni: prva dama Združenih držav Amerike se še ni pojavila na kateri od ameriških modnih revij. Za primerjavo: Michelle Obama se je v osmih letih v Beli hiši pojavila na kar 12 naslovnicah.

Da je temu tako, je na twitterju opozoril ameriški igralec James Woods, ki je Melanio označil za "najbolj osupljivo prvo damo v ameriški zgodovini". Seveda je sledila razgreta debata.

Ob tem velja pripomniti, da se je Melania na naslovnici Voguea pojavila februarja 2005, potem ko se je poročila z Donaldom Trumpom. Nosila je poročno obleko Christian Dior. Pet let prej je še kot Melania Knauss gola pozirala za britanski GQ. Februarja 2017 je bila na naslovnici mehiške edicije revije Vanity Fair, a so bila zgodba in fotografije povzete iz aprilske številke revije GQ iz leta 2016. Oba publikaciji sta del podjetja Conde Nast.

Anna Wintour, urednica Voguea, sicer nikoli ni poudarila, da Melanie ne bo več imela na naslovnici, je pa namignila, da je to ne zanima.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava