Takšna je 'Lena', ko ugasnejo kamere …

22.1.2020 | 13:45

Sara Dirnbek (foto: Pop tv)

Sara Dirnbek (foto: Pop tv)

Tudi vi na VOYO spremljate priljubljeno razvedrilno serijo LP Lena? Naj vam razkrijemo, da glavna igralka še zdaleč ni tako predrzna, kot simpatično zmedena Lena.

V čevlje Alenke Prešern je stopila mlada igralka, Posavka Sara Dirnbek in ob tem dokazala, da odlično lovi korak z malce zmedeno mladenko, s katero pravzaprav nima mnogo skupnega. Pa vas morda zanima, kakšna je glavna igralka zasebno? Poznamo jo kot Leno, kdo pa je Sara, ko ugasnejo kamere? No, ker je slednje zanimalo tudi nas, smo simpatično rjavolasko pocukali za rokav in tako izvedeli, kaj jo navdihuje, s čim se rada ukvarja, kakšna je kot oseba in kako ji je všeč lik, s katerim nas bo zabavala tudi v drugi sezoni.

»Čeprav sem med ljudmi glasna in komunikativna, imam rada tudi tišino in samoto, da lahko v miru berem, pišem ali pa samo premišljujem. Rada grem peš v kakšen rahel hrib ali pa plavat, plesat, na pilates,« nam zaupa Sara in nadaljuje, da ima zelo rada svojo družino in da ima, tako kot Lena, tudi dobre prijatelje, ki prestavljajo pomemben del njenega življenja. 

Pa sta si z Leno kaj podobni? »Lena rada eksperimentira na raznoraznih področjih, sama eksperimentiram bolj kot ne samo v kuhinji. Lena je bolj predrzna in nepremišljena od mene, mogoče jo tudi zato rada igram. Ampak nobenega lika ne moreš z radostjo igrati, če nimaš dobrih soigralcev in nasploh dobre ekipe. In ekipa v naši seriji je bila super,« s pohvalo zaključi najin klepet Sara.

njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava