Sabino Mlakar so hospitalizirali

20.1.2020 | 12:25

Foto: osebni arhiv

Foto: osebni arhiv

''Moja vnukinja Larisa mi prinesla v bolnico svojo odejico polno energije, da babi čimprej pride domov.'' (foto: osebni arhiv)

''Moja vnukinja Larisa mi prinesla v bolnico svojo odejico polno energije, da babi čimprej pride domov.'' (foto: osebni arhiv)

Sabini je ponagajalo zdravje. 'Nikoli ne veš, kaj ti bo na pot prineslo življenje. Lahko te hitro doleti ...' Sabina Mlakar nam je še pred dnevi med klepetom smeje se pripovedovala, kako je zadovoljna in srečna, nato pa se je pripetila nevšečnost, ki jo je položila v bolniško posteljo in tako njej, kot njenim najdražjim povzročila nemalo skrbi.

»Zbudila sem se nekoliko naglušna na levo uho, a se s tem nisem preveč obremenjevala. Zvečer se je stanje poslabšalo, bilo mi je slabo, občutila sem vrtoglavico. Hčerka me je odpeljala na urgenco, kjer so me po pregledu napotili na ORL,« nam je pojasnila Sabina in nadaljevala, da so jo po tamkajšnjem pregledu napotili še na nevrološko, da bi se prepričali, da ne gre za resnejše stanje. Po pregledu je bila Mlakarjeva hospitalizirana.

In kaj je bil pravzaprav vzrok za slabo počutje? »Ugotovili so, da imam vnetje srednjega ušesa. Prerezali so mi bobnič in mi vbrizgali zdravilo. Upam, da bo sedaj bolje. Vedno sem bila zdrava, nikoli nisem imela zdravstvenih težav. Šele sedaj, ko sem že en teden v bolnišnici , vidim, da se nikoli ne ve, kaj nas v življenju čaka,« za konec pove Sabina in doda, kako hvaležna je za podporo svojim najdražjim.

njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

20.1.2020+5     + (5)     – (0)     Oceni Franci D 

Z vsem spoštovanjem, ampak, kdo je ta Sabina Mlakar?

20.1.2020+3     + (3)     – (0)     Oceni delec 

Enostavno: Ko je človek res bolan, niti pomislil ne bo, da bi svojo energijo, počutje in čas zapravljal za pisanje medijem. Nisem se pa še odločil ali je bolj za obsojati ona ali ''medij'', ki postaja zgolj trič-trač, kateri bo v dveh letih izgubil ves renome pridobljen skozi mnoga desetletja.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava