Nelson Mandela, Bill Gates, Richard Branson. To so bili njegovi sogovorniki

19.1.2020 | 12:00

Nelson Mandela, Bill Gates, Richard Branson. To so bili njegovi sogovorniki

Vabljeni na ponovno srečanje svetovno znanega avtorja in predavatelja 
Borisa Veneta v četrtek, 23. januarja 2020, ob 17. uri v KC Semič. 
 
Tokrat bo izpostavil
KAJ MORAMO VEDETI V ČASU NAJVEČJIH SPREMEMB V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, DA LAHKO PREBUDIMO SVOJO NOTRANJO MOČ IN SKRITE POTENCIALE TER ZAŽIVIMO V RADOSTI, ZDRAVJU IN HARMONIJI?
 
Boris Vene je predaval z najbolj eminentnimi svetovnimi imeni, kot so Nelson Mandela, Bill Gates, Richard Branson in drugimi  in ne samo to, njegove knjige in metode glasno odmevajo po svetu.
Njegov pristop na poti  osebne rasti, doseganja uspehov in zdravja  so v praktičnih in uporabnih nasvetih, ki združujejo starodavna učenja ter sodobna znanstvena dognanja. 
 
G. Vene vam bo predstavil svoja najnovejša dognanja, ki vam bodo v času največjih sprememb v zgodovini človeštva omogočila, da boste lahko zajeli svojo notranjo moč in prebudili skrite potenciale ter lažje zaživeli radostno in izpolnjujoče življenje. Njegova modrost vam bo dala upanje, motivacijo in energijo za boljše življenje.
 
Srečanje bo sestavljeno iz dveh delov.
 
prvem delu, ki je brezplačen boste izvedeli, kaj storiti, kadar se znajdemo v neprijetnih okoliščinah, kako dojemati le-te, vpliv misli na naše zdravje, razkritje skrivnosti šole Misterijev.
 
Po krajšem odmoru pa bo drugi del, ki bo plačljiv (10,00 €) namenjen predvsem tistim, ki želijo spoznati globlje ravni Življenja.

Prijavite zbiramo v TIC Semič na št. 040 625 148 ali e-mailu 
tic@kc-semic.si.

TIC Semič

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava