VIDEO: Gašper Rifelj babici v spomin - ''Angel''

14.1.2020 | 12:20

VIDEO: Gašper Rifelj babici v spomin - ''Angel''
VIDEO: Gašper Rifelj babici v spomin - ''Angel''
VIDEO: Gašper Rifelj babici v spomin - ''Angel''

»Nekaj dni po smrti svoje babice sem čutil, da mi bo lažje, če bom ustvarjal, če bom svojo žalost izrazil skozi pesem. Nastala je skladba Angel, ki vam jo danes na njen 92. rojstni dan predstavljam kot večni spomin na mojo zlato staro mamo.

Naj bo ta pesem lep spomin na vse ljudi, ki so nekoč bili z nami in bodo sedaj za vedno v naših srcih,« še dodaja Gašper.

Avtor glasbe: G. Rifelj
Avtor besedila: G. Rifelj / E. Klinc
Avtor priredbe: Nace Jordan / Peter Urek / G. Rifelj
 
Video produkcija: NoVisuals
Video director: I. Pečoler
Režija: G. Rifelj / I. Pečoler
 
Gašper bi se ob tej priložnosti rad zahvalil svoji ekipi, s katero dokončuje svoj prvi album, ki bo izšel v začetku aprila.
 
Po delovnem decembru, ko je imel več kot 15 predstav novega muzikala Ljubezenske prevare, v katerem igra, in tudi nekaj svojih nastopov, je začel še z enim novim projektom. V Novem mestu ter Šentjerneju je odprl svoj pevski studio, v katerem poučuje solopetje za vse generacije.
 
»Vesel sem, da svoje izkušnje in znanje, ki sem ga pridobil, lahko delim z ljudmi. Sam verjamem v to, da je petje čudovita terapija za vsakogar od nas in da se petja lahko vsak nauči v okviru svojih zmožnosti. Ob izidu svoje zelo osebne skladbe vam želim srečno, zdravo in ustvarjalno leto 2020. Naj bo to čudovito leto za vse nas.«

pr; Foto: Anita Rifelj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava