Finale 2. Kegljaškega turnirja za veliko nagrado KD Vodnjak - rezultati

8.1.2020 | 09:30

Finalistke in finalisti

Finalistke in finalisti

V soboto, 4.1.2020, je na kegljišču Pri Vodnjaku potekalo finale 2. Kegljaškega turnirja za veliko nagrado KD Vodnjak, v katerem je nastopilo po osem najboljših iz kvalifikacij. V ženski konkurenci so prvih pet mest zasedle Novomeščanke, med moškimi pa so se domači kegljači razvrstili od petega do osmega mesta. Tokrat, za razliko od kvalifikacij, ni nihče dosegel »magične meje« 600 podrtih kegljev. Očitno je bilo breme boja za zmago preveliko, razlog za to pa zagotovo ni bila »velika nagrada«, ki je za prvo mesto znašala 70 EUR in pokal, pač pa medsebojno tekmovanje sodelujočih za prestižno prvo mesto. Sicer pa so vsi finalisti prejeli denarno nagrado v višini 40 EUR, drugi in tretji pa 60 EUR oziroma 50 EUR in pokal.

Prva tri mesta med kegljačicami so zasedle:

1. Renata Korelc, KD Vodnjak (550 podrtih kegljev)

2. Marina Horvat, KD Vodnjak (539 podrtih kegljev)

3. Sonja Pavlič, KD Krka (528 podrtih kegljev)

Med moškimi pa so bili najboljši:

1. Jure Mejač, KK Ljubelj (586 podrtih kegljev)

2. Marijan Papić, KK Brežice (580 podrtih kegljev)

3. Miroslav Šegina, KK Kupa Ozalj (578 podrtih kegljev)

Finalni nastop je s svojo prisotnostjo počastil član predsedstva Kegljaške zveze Slovenije Miroslav Miklavčič, denarne nagrade in pokale finalistom ter medalje najboljšim trem rekreativnim kegljačicam in kegljačem pa je podelil predsednik Območne kegljaške tekmovalne skupnosti Dolenjske in Bele krajine Igor Vesel.

Detajlnejši pregled razultatov 2. Kegljaškega turnirja za veliko nagrado KD Vodnjak je dostopen na spletni strani KD Vodnjak.

Kegljaški pozdrav.

Igor Vesel, predsednik OTS DBK

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava