Koncert Ansambla Saša Avsenika, KC Semič

21.12.2019 | 19:30

Kulturni center Semič vas vabi na koncert z naslovom BOŽIČNI ČAS PRI NAS DOMA - ANSAMBEL SAŠA AVSENIKA & GREGOR AVSENIK v soboto, 21. decembra, ob 19.30 uri v KC Semič.

Za Avsenikovo družino je bil decembrski, praznični čas vedno nekaj posebnega.Slavko Avsenik se je za Božič vedno vrnil domov in družina je lahko božični čas preživela skupaj. V objemu toplega doma so vedno zazvenele Zvezde na nebu žare, Zimska pravljica, Sankaška polka,Srečno novo leto, Prav fletno se imamo in ostale Avsenikove praznične melodije.

Danes družina podoživi podobne občutke ko se s svojimi pesmimi Skozi leta,Morda pa nekoč, Vsak dan je lep in drugimi vrneta s poti Sašo Avsenik s svojim ansamblom in njegov oče Gregor Avsenik

V objemu praznikov, ko se zaiskrijo praznične luči, ko zadišita kadilo in cimet in se prileže požirek kuhanega vina, vas vabimo na praznično glasbeno doživetje Ansambla Saša Avsenika z gostom Gregorjem Avsenikom. Z melodijami in besedo vas bodo popeljali preko Avsenikovih prazničnih viž, spominov z otroštva, ljudskih pesmi in skladb z dežel, ki jih tekom leta ansambel obišče.

Cena vstopnic v predprodaji do 14.12.2019 - 16,00 € in od 15.12.2019 - 19,00 €

Prodaja vstopnic poteka v TIC-u Semič (Štefanov trg 7) in uro pred dogodklom na blagajni KC Semič.

Dobrodošli!