Petra Majdič in Brin - Obožujeta čarobnost in 'mašinske' piškote

16.12.2019 | 13:45

Petra Majdič in Brin - Obožujeta čarobnost in 'mašinske' piškote

Programska urednica Radia Krka Petra Majdič in njen Brin vsako leto komaj čakata december. Praznujeta ga pravzaprav cel mesec, saj sta nad njim povsem očarana.

"Glede na to, da je Brin po meni prevzel navdušenost nad prazniki in da obožuje veseli december, najino smrekico postaviva vedno takoj na začetku decembra, morda celo kak dan prej. Potem pa pri nama kmalu zadiši po slastnem domačem pecivu. Rada spečeva klasične, "mašinske" piškote. Te ima Brin najraje in tudi mene spominjajo na prijetno otroštvo, na dom, družino. "

In še nekaj posebnega ju druži. Bela smrekica. "Belo smrekico sva izbrala zato, ker že ob nekajletnem pomanjkanju snega za praznike, bele veje smrekice dajo vsaj malo občutka in spomina na čudovito snežno belino. Okrasiva jo s srebrnim okrasjem, kar se lepo zlije z barvami stanovanja. Za decembrsko čarobnost pa poskrbiva tudi s tem, da dodava adventni venček in lučke po vsem stanovanju ter tudi na terasi," pove radijka, ki je navdušena tudi nad zunanjim prazničnim okrasjem. 

"Kadar le imava čas, se rada odpraviva na sproščen sprehod po okrašenem mestu, ker naju svetloba prazničnih lučk navdaja z razigranostjo in veseljem, daje pa nama tudi veliko optimizma za naprej, "doda nasmejana Petra, ki zna uživati v prazničnih decembrskih dneh, tako v izjemnih prostih trenutkih, kot tudi v družbi poslušalcev Radia Krka, na "najboljšem zame".

M. K.
foto: osebni arhiv

Galerija

_zzzzbrin (1)
_zzzzbrin (2)
_zzzzbrin (3)
_zzzzbrin (4)
_zzzzbrin (5)
_zzzzbrin (6)
_zzzzbrin (7)
_zzzzbrin (8)
_zzzzbrin (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava