Praznične voščilnice malo drugače

14.12.2019 | 09:30

Praznične voščilnice malo drugače
Praznične voščilnice malo drugače

V Trebnjem je bila tudi prva decembrska sobota ustvarjalna. V sklopu projekta Sobotno galerijsko dopoldne so tokrat v Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje gostili ustvarjalno delavnico, na kateri so udeleženci izdelovali praznične voščilnice.

Tudi na decembrski delavnici so se zbrali ustvarjalci različnih generacij, ki so pod vodstvom mentorice Nine Mrđenović v duhu prazničnega decembra izdelovali svojevrstne pop-up voščilnice različnih vzorcev, s katerimi bodo tokratna voščila lahko nekoliko drugačna.

Niz sobotnih ustvarjalnih delavnic se bo nadaljeval prihodnje leto. Prvo januarsko soboto bodo udeleženci s Silvo Mežnar izdelovali naravno kozmetiko, februarja se bodo z Natalijo Marinčič Borin pripravljali na pustno poslikavo obraza, marca pa bodo s Tino Železnik ustvarjali še unikatni nakit.

Sobotne galerijske dopoldneve pripravlja trebanjska izpostava Javnega sklada za kulturne dejavnosti (JSKD) v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Trebnje in CIK-om Trebnje – Galerijo likovnih samorastnikov Trebnje.

JSKD OI Trebnje, Joži Sinur
Foto: JSKD OI Trebnje

Galerija

_zzzzzzzzdel (1)
_zzzzzzzzdel (10)
_zzzzzzzzdel (2)
_zzzzzzzzdel (3)
_zzzzzzzzdel (4)
_zzzzzzzzdel (5)
_zzzzzzzzdel (6)
_zzzzzzzzdel (7)
_zzzzzzzzdel (8)
_zzzzzzzzdel (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava