Novo mesto za srečne tačke 3 - Uspešno tudi v tretje!

13.12.2019 | 10:10

Novo mesto za srečne tačke 3 - Uspešno tudi v tretje!
Novo mesto za srečne tačke 3 - Uspešno tudi v tretje!

Petkov (6.12.) že tradicionalni koncert in srečelov Novo mesto za srečne tačke, ki se je zgodil v Hostlu Situla Novo mesto, bo vsem udeležencem in obiskovalcem ostal v toplem spominu. Lanskoletnega rekorda sicer nismo podrli, ampak nič hudega - ga bomo pa drugo leto. Denar, ki smo ga zbrali s prostovoljnimi prispevki obiskovalcev in od srečelova (prešteli smo 1096 evrov), bomo v Društvu za zaščito živali Novo mesto namenili predvsem veterinarski oskrbi nikogaršnjih muc - verjetno prej kot v enem mesecu. Tako bomo vsi skupaj vsaj decembra malo bolj mirno spali.

Brez prostovoljcev društva za zaščito živali, glasbenikov in vseh, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi dobrodelnega koncerta, bi bila marsikatera tačka pozabljena od sveta. Če bomo z izkupičkom včerajšnjega večera rešili samo eno dušo, smo začeli reševati svet. Naše in vaše tačke so vam zato iz srca hvaležne.

Nastopajoči:  NASTJA VIDMAR, SANJA CERJAK, ŠPELA CESAR, TRETJI KANU, PLATEAU, PARLIAMENT ATTACK, ANDREJ BARBIČ - KRT (STARA ŠULA), DJ LONG.

Če bi našim varovancem želeli finančno pomagati, lahko to storite tudi z nakazilom na naš transakcijski račun.

Društvo za zaščito živali Novo mesto, Glavni trg 11, 8000 Novo mesto. 

Številka računa:  SI56 6100 0000 4744 908.

Veseli bomo tudi SMS sporočil s ključno besedo MUCKINM5 na 1919, s katerim boste donirali 5 eur za živali v naši oskrbi.

Društvo za zaščito živali Novo mesto
foto: Alen Zulić

Galerija

_zzzzzztacke (1)
_zzzzzztacke (10)
_zzzzzztacke (2)
_zzzzzztacke (3)
_zzzzzztacke (4)
_zzzzzztacke (5)
_zzzzzztacke (6)
_zzzzzztacke (7)
_zzzzzztacke (8)
_zzzzzztacke (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava