S tem se bo Lili Žagar ukvarjala po koncu kariere?

6.12.2019 | 13:45

Foto: Planet TV

Foto: Planet TV

Pred mesecem dni je dolgoletna slovenska televizijka in partnerica Marka Potrča, Lili Žagar, na družbenih omrežjih objavila čustven zapis, s katerim se je poslovila od medijske kariere. "Tako me je premetavalo v zadnjih letih, vrglo me je v centrifugo skupaj z vsemi možnimi čustvi; srečo, veseljem, evforijo, žalostjo, razočaranjem, jezo, obupom. Ob seštevku je bilo razmerje pozitivnih in negativnih čustev najbrž enako, ampak kaj, ko se je vsak projekt končal z negativnimi."

Takrat pa je tudi namignila, da se podaja na samostojno pot. Nekaj podrobnosti le-te je razkrila že pretekli teden, ko je s sledilci delila zgodbo o cekarju, ki je spremenil njeno življenje. "Po nekaj letih ga spet zagledam in se vanj zaljubim. Neverjetno, ampak videti je enako, kot takrat. Le s to razliko, da se mi zdaj zdi to najlepši cekar, kar sem ga kdaj videla v življenju. V trenutku me popelje nazaj v otroštvo in spomine ... potem pa začutim, da ga moram vzeti domov. In takrat se zgodba zame pravzaprav šele zares začne ...," je zapisala, zdaj pa končno razkrila, kakšna zgodba se za tem zapisom tudi skriva. ⠀⠀

Ustvarila kolekcijo torbic

"Ponosno lahko povem, da sem ustvarila kolekcijo torbic iz koruznega ličja in usnja. Združila sem slovensko tradicijo, kulturno dediščino in sodobne trende v en modni kos," je na družbenem omrežju razkrila Žagarjeva, ni pa še pokazala, kakšna ta kolekcija je. Je pa razkrila, kako je do tega sploh prišla. "Nehote in povsem nenačrtovano so se mi v glavi začele porajati ideje, kaj vse bi še lahko iz tega cekarja nastalo. Kako bi lahko obdržala njegov vintage šarm in brezčasnost, ter mu hkrati dodala ščepec sodobnega? Pa sem začela skicirati. Čisto za hec, za zabavo in zgolj iz radovednosti. In nisem si niti predstavljala, da bo ta “zabava” kmalu postala tako vznemirljiva. Zvezek se je polnil z idejami. In bolj ko se je polnil, večja je postajala želja, da eno od skic (nekoč) realiziram ... In potem je prišla TISTA skica. Tista, ki mi je zamajala tla pod nogami. Ko sem jo narisala, sem v trenutku vedela, da je to torbica, ki jo želim imeti."

Kolekcija sicer letos še ne bo na voljo, mi pa vseeno komaj čakamo, da vidimo prve fotografije!

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava