Rebeka Dremelj delila prelepo hčerino fotografijo

5.12.2019 | 14:05

Rebeka Dremelj s soprogom (foto: Marko Vavpotič, M24)

Rebeka Dremelj s soprogom (foto: Marko Vavpotič, M24)

Foto: Instragram

Foto: Instragram

Kako zelo hitro rastejo otroci ... Slovenska pevka Rebeka Dremelj je na svojih družbenih omrežjih delila prelep utrinek, ki je nastal med praznovanjem rojstnega dne njene mlajše hčere Sie. Deklica je dopolnila že tri leta, nad tem pa je kar nekoliko presenečena tudi pevka sama.

"Prisežem, da jo bom nekega dne požrla! Moja Sija je danes praznovala tri leta! Tri leta! In kar naenkrat je nehala bit dojenček! Ljubezen moja mala ...," je ob fotografiji, na kateri obdana z baloni pozira 3-letnica, zapisala Rebeka.

Svet24/njena.si

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

5.12.2019+8     + (8)     – (0)     Oceni Franci D 

Se ji toži po publiciteti?

6.12.2019+5     + (5)     – (0)     Oceni dzony006 

Pa saj ne morem verjeti, kako si nekateri - e vzdržujejo prepoznavnost? Če ni Dormeo, je pa Tucson. Tudi jaz bi si želel, da mi kdo takole ponudi kakšen proizvod, mogoče tudi NISSANA, še posebej 4 X 4, z reduktorjem, ker imam težek dostop do doma. Lahko mi avto tudi PODARITE. RABLJEN, SEVEDA. Ampak žal NISEM " znani Slovenec ", oziroma NE ŽIVIM NA RAČUN SPONZORJEV. Kakor se reklamira, ima več različnih različnih stvari, s katerimi, tako bi človek pričakoval, se lahko preživlja, pa tudi MOŽ menda dobro dela s svojim podjetjem. TUDI TO JE SLOVENIJA !!! Pa lep pozdrav, in vesele, seveda BOGATE praznike želim.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava