VIDEO: Melania z novo božično dekoracijo Bele hiše

2.12.2019

VIDEO: Melania z novo božično dekoracijo Bele hiše

Prva dama ZDA je v zgodnjih jutranjih urah na družbenem omrežju razkrila letošnjo praznično dekoracijo. Med prvimi pokukajte, s kakšno kreacijo je navdušila Američane.

Od prve dame ZDA slovenskih korenin Melanie Trump se sedaj že pričakuje, da bo poskrbela za dih jemajočo praznično dekoracijo. Potem ko je lansko leto notranjost Bele hiše odela v rdečo barvo in požela izjemno navdušenje javnosti, se je tokrat s prefinjenim okusom usmerila zlasti v belino in pričarala snežno ameriško pravljico, s katero želi, kot pravi, poudariti patriotski duh.

Melania je pred nekaj urami že objavila posnetek, na katerem spletno publiko popelje v notranjost Bele hiše in vsem skupaj razkaže letošnjo praznično dekoracijo, ki prepleta belo, zlato in rdečo barvno kombinacijo. Javnost je tudi tokrat povsem navdušena, saj ji je uspelo elegantno preplesti sodoben čas in tradicijo, ki Američanom zelo veliko pomeni.

Melanio in kreativno ekipo so tako že zasuli s številnimi pohvalami, tekom katerih odmevajo besede kot so božansko, osupljivo, prefinjeno, elegantno in dih jemajoče …

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava