Še zadnje praznovanje 60 let LU ZIK Črnomelj

26.11.2019 | 11:10

Še zadnje praznovanje 60 let LU ZIK Črnomelj
Še zadnje praznovanje 60 let LU ZIK Črnomelj

ZIK Črnomelj je pred dnevi obeležil še zadnji dogodek v sklopu praznovanja 60-letnice organiziranega izobraževanja odraslih v Beli krajini. V nabito polni dvorani Kulturnega doma Črnomelj so se ob tej priložnosti zbrali vsi nekdanjih in sedanjih zaposleni, učitelji in strokovni sodelavci, člani sveta zavoda, udeleženci izobraževanj, poslovni partnerji, odločevalci, mediji in vsi tisti, ki so na kakršenkoli način zaznamovali preteklost ali sedanjost zavoda ter skupaj z zaposlenimi kovali pot institucije. ZIK Črnomelj se je z gledališko predstavo Mestnega gledališča ljubljanskega z naslovom Vse o ženskah vsem prisotnim zahvalil za skupne korake na večletni poti in jih povabil k uspešnemu nadaljnjemu oblikovanju prihodnosti za dobro vseh nas in našega lokalnega okolja.

Na dogodku so se vsi skupaj strinjali, da je naslov predstave vsekakor na mestu, saj je v izobraževanje odraslih vključenih največ žensk, prav tako pa je večina le-teh zaposlenih tudi na ZIK Črnomelj. Vse o ženskah je očitno na področju izobraževanja odraslih kar se da dobrodošlo znanje.

N. S.,
ZIK Črnomelj

Galerija

_zzzik (1)
_zzzik (2)
_zzzik (3)
_zzzik (4)
_zzzik (5)
_zzzik (6)
_zzzik (7)
_zzzik (8)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

27.11.2019Oceni vl 

ZIk-ovci so se lepo predstavili pred pooolno dvorano! Dosegli so v teh šestdesetih letih veliko. pa še skromni so povrh. Še tako naprej! (vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava