Dobrodelni koncert Policijskega veteranskega društva »SEVER« Dolenjska in Bela krajina, ŠD Marof Novo mesto

22.11.2019 | 18:00

V Policijsko veteranskem društvu »SEVER« Dolenjska in Bela krajina smo v »prazničnem letu« in sicer letos praznujemo 30 let akcije SEVER, katere večji del aktivnosti se je odvijalo na Bajnofu v Novem mestu ter Posavju, 25 let zveze SEVER, katera je bila ustanovljena 26.3.1994 v Novem mestu in pa 20 let policijsko veteranskega društva SEVER Dolenjska in Bela Krajina.

V društvu smo se odločili, da vse skupaj strnemo v humanitarno prireditev in v ta namen bomo organizirati DOBRODELNI KONCERT v mesecu novembru, in sicer

v petek 22.11.2019 ob 18.00 uri v Športni dvorani MAROF v Novem mestu.

Na dobrodelnem koncertu bodo nastopili Orkester slovenske policij, kateremu se bodo pridružili ekstradniki slovenske glasbe kot so Pop Desing, Tanja Žagar, Manca Špik, Nuša Derenda, Irena Yebuah, kateri sodelujejo z policijskim orkestrom, ter glasbene skupine z Dolenjske in Bele Krajine, in sicer ansambel Mladi Dolenjci, ansambel Novi spomini in ansambel Mladi Belokranjci vsi pa se bodo odpovedali honorarju v dobrodelne namene.

Izkupiček koncerta bo namenjen za društvo SONČEK, Društvo za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine,

kateri je ravno letos v aktivnostih za nakup novega prilagojenega vozila-kombi da zamenjajo starega dotrajanega…

Na prireditvi pričakujemo okoli 1500 udeležencev, koncert je podprt z lokalnimi mediji, posnet bo s strani televizije Vaš kanal in multimedijskega centra Novo mesto, zato je možnost tudi oglaševanja sponzorjev in donatorjev po predhodnem dogovoru v sredstvih javnega obveščanja, plakatih, neposredno na prireditvi itd. .

Da bi s koncertom dosegli svoj namen smo se odločili, da vse prodane vstopnice namenimo društvu za cerebralno paralizo Dolenjske in Bele krajine Sonček, stroške koncerta kot so dvorana, ozvočenje, oglaševanje itd. pa bi pokrili s donatorji in sponzorji. Morebitni presežek sredstev pa bi nakazali na društvo sonček, zato vas naprošamo, za pomoč in skupaj bomo zagotovo dosegli svoj namen za kar se vam že vnaprej zahvaljujem.

Za pomoč sredstva nakažite na račun:

POLICIJSKO VETERANSKO DRUŠTVO »SEVER« DOLENJSKA IN BELA KRAJINA, Ljubljanska cesta 30, 8000 Novo mesto http://www.sever-dbk.si ( tajnik društva:040 750 970, e-mail: tone.kos@policija.si, MŠ: 1469835, DŠ: 54183278,

TR: SI 56 6100 0002 0227 369 Delavska hranilnica v Novem mestu, PE Bršljin.