Kmetija: Danijel razkril, zakaj sta dvojčka postala glava družine

19.11.2019 | 14:10

Kmetija: Danijel razkril, zakaj sta dvojčka postala glava družine
Danijel z dvojčkoma sklenil pakt.

Danijel z dvojčkoma sklenil pakt.

Danijel je držal obljubo, jo bosta tudi dvojčka ?

Danijel je držal obljubo, jo bosta tudi dvojčka?

Potem ko je Danijel za glavo družine določil dvojčka, je završalo. Danijel je slutil, da bodo njegovo odločitev gledalci narobe razumeli. Da bo temu tako, ga je opozorila tudi produkcija. A bistvo je očem nevidno, kot pravi, je bil on tisti, ki je zmanipuliral brata Klobasa.

Gledalci Kmetije so bili včeraj deležni velikega presenečenja. Potem ko se je od šova poslovil veliki favorit in ljubljenec gledalcev Danijel, je sledila odločitev, ob kateri nikomur ni bilo jasno, kaj se je zgodilo v usodni noči pred dvobojem. Danijel je namreč za glavo družine določil dvojčka, najmočnejša člena, ki sta se ga skušala znebiti od vsega začetka.

In tako je med gledalci završalo. Na družbenih omrežjih so se odvila namigovanja, da je bil marljivi kmet grdo zmanipuliran, pa tudi, da je imela prste vmes produkcija, ki naj bi zaradi v naprej določenega scenarija od Danijela zahtevala, da sledi načrtom stricev iz ozadja. Vsa ta namigovanja so seveda zgolj mlatenje prazne slame, kar potrjuje tudi Danijelovo priznanje - zaupal nam je namreč, da je bil v resnici on tisti, ki je zmanipuliral dvojčka.

Danijel, dajmo tole razčistiti. Kaj se je dogajalo v kajži, zakaj takšen preobrat? »Z Marjanco sem na posestvu spletel prijateljstvo in želel sem nekako doseči, da bi tudi brez mene ostala del igre. Ta pakt sem z dvojčkoma sklenil izključno zaradi Marjance, če bi namreč njo določil za glavo družine, bi bila varna zgolj en teden, potem pa bi bila spet prepuščena tekmovalcem in sama sebi. To se mi ni zdela dovolj varna poteza, pa čeprav je bila nad mojo odločitvijo osupla tudi produkcija. A resnica je ta, da sem pravzaprav jaz zmanipuliral dvojčka,« pokima Danijel in doda, da so do te odločitve prišli skupaj in nikakor ni bil usmerjen s strani fantov.

»Jaz bi 100 – odstotno ščitil Tanjo, od njiju pa pričakujem, da bosta Marjanco. Samo zanjo se mi je šlo, to je bil edini razlog, da sem dvojčka določil za glavo družine. Tudi če bi izbral kogarkoli drugega, ji ne bi mogel zagotoviti takšne zaščite, kot sem ji jo s to potezo. Upam, da bosta Jan in Tilen obljubo držala, vsa čast jima, če bo tako. Na ta način bosta izpolnila svoj del pakta, Marjanca bo prišla do finalnega tedna, to pa bo še ena zmaga zame, pa čeprav sem vedel, da bodo to ljudje narobe razumeli. A tako je, samo Marjanci privoščim finalni teden in upam, da se ta načrt tudi izpolni,« zaključi Danijel.

Svet24/njena.si
foto: Pop tv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava