Jesenski skok v morje

14.11.2019 | 12:55

Jesenski skok v morje
Jesenski skok v morje

Letošnja topla jesen je zelo navdušila radijko Vanjo Movrin. Krkašica pravi, da so sončni, topli dnevi zanjo kot ustvarjeni in da bi imela najraje kar vedno jesen, zimo in pomlad, ki bi imele najmanj 25 stopinj, poletje pa vroče nad 30 stopinj. Ve, da je za kaj takega malo verjetnosti, ampak simpatična radijka pravi, da so vsaj sanje dovoljene.

Si je pa sredi jeseni uresničila kar nekaj želja. "Letošnje sončne in tople dneve smo z našo posvojenko - psičko Nero izkoristili za potepanja po Kranjski Gori, zadnji oktobrski vikend pa smo se odpravili na meni zelo ljubo morje, ki ga naravnost obožujem. Sprva smo imeli polne roke dela, saj smo šli obirat oljke in urejat izjemen okrasni vrt v Zadru. Ob čisto pravih poletnih temperaturah smo se pri delu pošteno prepotili, na koncu pa je sledilo najboljše od vsega - osvežilen skok v morje, ki je še vedno imelo prijetnih 19 ali 20 stopinj. No, edino naša psička Nera se ni strinjala s to  pogumno potezo in je raje ostala na suhem in varnem pomolu."

Vanja se je v družbi svojih najdražjih domov vrnila zadovoljna in polna novih doživetij ter sveže energije, ki jo bo ob vikendih in praznikih še naprej delila poslušalcem na "najboljšem zame". 

M.K., Foto: lastni arhiv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava