Nace Junkar in Alex Volasko sta stara znanca

13.11.2019 | 13:35

Arhivska fotografija Naceta in Alexa, ko je pred osmimi leti hodil k njemu na solopetje., Pop tv / Osebni arhiv pevca

Arhivska fotografija Naceta in Alexa, ko je pred osmimi leti hodil k njemu na solopetje., Pop tv / Osebni arhiv pevca

Znan obraz ima svoj glas (foto: Pop tv)

Znan obraz ima svoj glas (foto: Pop tv)

Nedeljski zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas Alex Volasko in operni pevec Nace Junkar, ki ga je tekmovalec upodobil, se zelo dobro poznata.

Tekmovalec šova Znan obraz ima svoj glas Alex Volasko iz tedna v teden navdušuje s svojimi nastopi. V minuli oddaji je obelodanil, da gredo zasluge tudi njegovemu nekdanjemu učitelju Nacetu Junkarju, v katerega čevlje je stopil v nedeljo in z izvrstno imitacijo slavil zmago.

Na odru sicer ni bil sam, kot Helena Blagne je z njim zapela tekmovalka Petra Zore, in sicer danes že zimzeleno pesem Vrniva se najino obalo iz leta 1989, ki je zmagala na Melodijah morja in sonca v Portorožu.

In kako na svojega nekdanjega učenca gleda Nace? Slednji je za POP TV priznal, da si je oddajo ogledal, ter da je imel ob Alexovem nastopu strašansko tremo.

»Alex je bil namreč tri leta moj študent solopetja. Ob tem se je veliko družil z ostalimi pevkami in pevci. Hodili smo na Obalo, v Italijo, kuhal sem jim, bil je del nekega prijetnega in ustvarjalno močnega obdobja. Nastop v oddaji je bil izjemen. Priznam, da sem imel tremo, morda večjo kot Alex sam. (smeh) Kot bi gledal svojega sina! Geste, mimika in seveda petje. Pesem je spevna, a izjemno težka, saj ima visoko pevsko lego in interpretacija mora biti dobra. Alex je bil zvezda večera. Glas je lep, brez hripavosti, to pomeni, da kljub naporom poje z dobro pevsko tehniko. Od nastopa dobivam res ogromno sporočil in klicev z izjemnimi pohvalami. Ljudje so navdušeni in pravijo, da niso vedeli, če gledajo Alexa ali mene.«

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava