Varaždin je bil dobra izkušnja

12.11.2019 | 09:50

Varaždin je bil dobra izkušnja
Varaždin je bil dobra izkušnja

V tem hrvaškem mestu, ki je znano po lepi baročni arhitekturi, je od petka do nedelje potekalo mednarodno prvenstvo v namiznem tenisu, ki se ga je udeležila tudi ekipa najmlajših iz Novega mesta. V petek je potekal ekipni del, kjer se je krkašem in krkašicem na res močnem turnirju ustavilo v skupinah. V soboto so zaigrali kadeti, kadetinje in najmlajši kadeti. Pri prvih sta iz skupine prišla Benjamin Bećirević in Matic Vertuš, Luki Vrancu žal ni uspelo. Pri kadetinjah je malo športne sreče zmanjkalo Ani Blatnik, a oba krkaša sta imela v varaždinski dvorani dobro šolo.

Pri najmlajših kadetih je zelo borbeno igro prikazal Amadej Rešetič, ki se je uvrstil kar med 8 najboljših igralcev močnega mednarodnega turnirja.

V nedeljo so se pomerili mlajši kadeti in mlajše kadetinje. Tija Kastelic in Žiga Vidmar sta se uvrstila med 32, Zara Judež in Janez Jedlovčnik pa med 16 najboljših.

Kratka ocena podpredsednika NTK Krka Jerneja Jedlovčnika, ki si je ogledal turnir: "Krkaši smo si nabrali veliko novih izkušenj in tudi z doseženim smo lahko zadovoljni. Pomembno pa je tudi to, da so naši najmlajši še enkrat spoznali, da je potrebno veliko vaditi. Če potegnemo črto: Varaždin je bil dobra izkušnja."

M. F.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava