Vaše fotke: Predsednik republike na Trubarjevi domačiji

4.11.2019 | 10:30

Foto: Daniel Novakovič/STA

Foto: Daniel Novakovič/STA

Vaše fotke: Predsednik republike na Trubarjevi domačiji

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se je v četrtek zvečer udeležil slavnostne prireditve ob dnevu reformacije, ki tradicionalno poteka na Trubarjevi domačiji na Rašici. Predsednik republike je bil na prireditvi slavnostni govornik.

Slavnostna prireditev na Trubarjevi domačiji je potekala v sodelovanju Občine Velike Lašče, Trubarjeve domačije in Kulturno-umetniškega društva Primož Trubar.

Urad predsednika republike

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

7.11.2019+1     + (4)     – (3)     Oceni vl 

Lepo je videti našega predsednika na tako pomembni kulturni proslavi. Malo manj pa bi ga morali videti v vlogah navadnih državljanov povsod po Sloveniji in mu potem zmanjkuje časa, da bi redno opozarjal npr. na sovražni govor, na dogajanja na sodiščih z neprimernimi izjavami sodnikov, na pojave raznih vard in varuhov meja in občutek imam, kako mu je prioroteta, da se ne zameri predvsem največji opozicijski stranki. (vika lozar)

7.11.2019+4     + (4)     – (0)     Oceni winetou 

Ne da imaš občutek Vika - njihov je! Najlepše bo videti, ko ga več ne bomo videli ,

7.11.2019–2     + (2)     – (4)     Oceni Lojzekov stric 

Daleč najboljši predsednik doslej upajmo da bo naslednji se boljsi.Je pravo nasprotje predsedniku vlade, ki je daleč najslabši predsednik vlade

8.11.2019+3     + (4)     – (1)     Oceni vl 

Lojzekov stric! Za razliko od predhodnikov zdajšnji predsednik države ne opravlja dosledno svoje naloge, opozarjanja na nepravilnosti. Brez tega je brezzobi tiger, samo za slikanje na estradi. Žal! (vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava