Kmetje v soboto žurali do jutra

21.10.2019 | 13:00

Prva zabava po šovu (foto: V. M.)

Prva zabava po šovu (foto: V. M.)

Kmetje v soboto žurali do jutra

Potem ko so se tekmovalci Kmetije v četrtek ponoči vrnili v objem domačih, so se v soboto že poveselili v družbi drug drugega. V Slovenskih Konjicah se je namreč odvila zabava, na kateri so proslavili uspešen zaključek priljubljenega tv-šova.

Veselo druženje se je odvilo v domačem mestu tekmovalke Bože Vezjak, lokal v Slovenskih Konjicah je namreč pripravil sprejem in zabavo, kjer so se zbrali skoraj vsi tekmovalci letošnje Kmetije in vsi tisti, ki so se želeli z njimi poveseliti.

Navkljub nesoglasjem, ki smo jim priča na malih zaslonih, se tekmovalci med seboj lepo razumejo in drug do drugega ne gojijo nobenih zamer. Na zabavi so bili najbolj razposajeni dvojčka Jan in Tilen, Luka in simpatična Adrijana, ki s svojim vedrim nasmehom in nalezljivo energijo privablja številne oboževalce.

Tekmovalci so druženje nadaljevali v priljubljenem celjskem klubu, najbolj zabave željni Kmetje pa so se nato odpravili še na Modrijane, kjer so prvič okusili, kako zelo popularni so postali. Obiskovalci tradicionalnega celjskega oktoberfesta so bili namreč nad družbo povsem navdušeni, zlasti veliko pozornosti pa sta pritegnila dvojčka, ki sta komaj ustregla vsem tistim, ki so se želeli z njima fotografirati.

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava