Sanjsko celoletno poročno potovanje

14.10.2019 | 13:20

Sanjsko celoletno poročno potovanje
Sanjsko celoletno poročno potovanje

Radijec Jure Zupančič, ki skupaj s sodelavcem Rokom Žurgo zabava poslušalce Radia Krka vsak delovnik od 6. do 10. ure, si bo letošnjo jesen zapomnil za vedno. Potem ko sta si z njegovo srčno izbranko Karin na izjemni poroki obljubila večno zvestobo, ga čaka še sladko nadaljevanje najbolj prijetnih dni njegovega življenja.

Ker imata zelo natrpan delovni urnik, sta si zaljubljenca najprej privoščila le kratek intimni oddih. »Najino prvo "poročno potovanje" je bilo zelo kratko, a zelo sladko. Privoščila sva si brezskrben vikend samo za naju. Skupaj z najino prisrčno psičko Jelly smo obiskali prelepo Logarsko dolino in šli na pohod do slapu Rinka. Prijetno utrujeni smo šli še v Ljubno ob Savinji, kjer smo potem tudi prespali v tamkajšnjem zanimivem glampingu. Med vračanjem domov pa so naju klicali z Zavoda PIT in nama sporočili čudovito novico, da so naju izbrali za nova skrbnika simpatične psičke Gummy Bear. S Karin sva bila presrečna. Kar takoj sva se zapeljala v Ljubljano in jo še isti dan vsa navdušena prevzela, zelo lepo pa jo je sprejela tudi najina Jelly, tako da smo presrečni, da smo skupaj, saj se imamo res lepo,« je osebna doživetja strnil zabavni Jure, ki pa ga na novi življenjski poti zagotovo čaka še veliko lepega.

»Med poročnimi darili sva se iskreno razveselila številnih darilnih kartic za poljubne izlete, sanjska razvajanja in slastne večerje, tako da bo v bistvu najino poročno potovanje trajalo celo leto.«

M.K.
Foto: lastni arhiv

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava