Krovni video destinacije Kočevsko

10.10.2019 | 10:10

Krovni video destinacije Kočevsko

1.10. je bil novi krovni video destinacije Kočevsko 🌳🌿🍃🌲💚 predstavljen na osrednji prireditvi Občine Kočevje TU, KJER SEM DOMA, predstavljamo vam ga tudi na spletu.

Kočevsko je prežeto z gozdovi 🌳🌲, ki domačine vsakodnevno vabi na odkrivanje in doživljanje novih dogodivščin, vanje pa vstopa tudi vedno več drugih obiskovalcev, ki si želijo doživeti in izkusiti ta divji, a prijazen skrivnostni gozd Slovenije.

Junaki video zgodbe so prepoznavni lokalni obrazi, ki sami na najbolj prepričljiv način pokažejo kako je živeti in sobivati z gozdom. Glavna junakinja je kočevska novinarka, avanturistka in avtorica Nataša Briški, skozi igro, raziskovanje in opazovanje v skrivnostnem gozdu Slovenije pa se ji pridružijo še Miha Ogorelec, Mitja Lavrič, Tanja Štajdohar Urh, Matija Kobola, Martin Baštar, Tinkara Kobe, Iva Cilenšek in drugi.

Pridružite se nam, da se skozi gibljive slike skupaj potopimo v Skrivnostni gozd Slovenije, kjer je DIVJE. A PRIJAZNO 🌳🌲💚.

Promocijski video destinacije Kočevsko je nastal v okviru projekta za izboljšanje digitalne promocije turistične ponudbe destinacije Kočevsko, ki ga sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Pri v produkciji smo sodelovali Zavod za turizem in kulturo Kočevje, Nea Culpa Tourism Marketing Agency in Studio Production House.

Zavod Kočevsko

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava