KK Krka: Zahvala Mateju in Simonu

9.10.2019 | 11:30

KK Krka: Zahvala Mateju in Simonu

Košarkarji Krke nadaljujejo s tekmami. Danes, v sredo, 9.10., jih čaka tekma 2. kroga domačega državnega prvenstva. Varovanci trenerja Simona Petrova odhajajo v Koper, kjer se bodo ob 18. uri pomerili z aktualnim državnim prvakom Koprom Primorsko. Trener Petrov bo imel na voljo vse razpoložljive moči.

Izjava pred tekmo v Kopru:

Simon Petrov, trener Krke: "Upam, da se bomo v kratkem času po tekmi z FMP-jem uspeli fizično povrniti in da bomo lahko odigrali dobro tekmo. Primorsko poznamo, vemo kje so najbolj nevarni, a za nas je predvsem pomembno, da prikažemo na kakšen način znamo in želimo igrati." 

V ponedeljek v Zadru

Našo člansko vrsto v 2. krogu Lige ABA v ponedeljek, 14.10., čaka gostovanje v Zadru. Domačim navijačem in podpornikom se bodo spet predstavili v četrtek, 17.10., ko v domači ligi v mestu ob Krki prihaja Zlatorog Laško.

Zahvala Mateju in Simonu

Na uvodni tekmi v Ligi ABA smo se se pred začetkom spomnili tudi dveh naših nekdanjih trenerjev Mateja Štokarja in Simona Jeraja. V delu z mladimi sta pustila globok pečat, zdaj pa sta se odločila, da se za nekaj časa umakneta iz košarke. Ob tej priložnosti jima je direktor kluba Miro Župevec izročil priložnostni darili, dresa KK Krka.

KK Krka
#MiSmoKrka

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava