Usposabljanje - v Posavju žuramo brez drog in alkohola, MC Krško

3.10.2019 | 17:00

V MC Krško v jesenskem času pričenjamo zopet s tradicionalnim projektom V POSAVJU ŽURAMO BREZ DROG IN ALKOHOLA in vabimo nove prostovoljce k sodelovanju.

Gre za preventivni projekt, pri katerem sodelujemo z različnimi institucijami: CSD Krško, Policijska postaja Krško, Zdravstveni dom Krško ter z vsemi OŠ in SŠ v občini Krško. Z dijaki in devetošolci preživimo v pisani druščini en dan na njihovi šoli z izvedbo predavanj in delavnic. Prostovoljce vabimo k usposabljanju za izvajanje delavnic z manjšo skupino na temo zasvojenosti.

Če te zanima delo z mladostniki, če si želiš svoj prosti čas preživeti na zanimiv in koristen način in se imaš željo preizkusiti v pedagoškem delu, te vabimo k prijavi. Iščemo mlade študente, absolvente in diplomante različnih pedagoških in socialnih smeri, pa tudi tiste mlade, ki jih delo z mladimi veseli in razmišljajo o pedagoškem ali socialnem poklicu.

Za delo v projektu je predvideno usposabljanje, ki te bo opremilo z znanjem za delo. Potekalo bo v MC Krško, v četrtek, 3. 10. 2019, ob 17.00.

Informacije in prijave: mihaela.kovacic@mc-krsko.si, 041 637 662