VIDEO: Gašper Rifelj z Evo Boto do tretjega mesta na Popevki 2019

1.10.2019 | 12:20

VIDEO: Gašper Rifelj z Evo Boto do tretjega mesta na Popevki 2019
VIDEO: Gašper Rifelj z Evo Boto do tretjega mesta na Popevki 2019

V nedeljo, 15. septembra, se je na odru Popevke 2019 predstavilo 11 skladb. Gašper Rifelj in Eva Boto sta v duetu zapela skladbo Dovolj je poletja in po telefonskem glasovanju poslušalcev osvojila odlično tretje mesto.

Gašper je na odru Popevke prvič stal pred 10 leti. Od takrat je pridobil veliko odrske kilometrine, znanja in izkušenj, a adrenalin, kljub temu da je bil to že njegov peti nastop na Popevki, ostaja. Seveda na oder vedno stopi samozavestnejši,  še vedno pa je prisotna tista pozitivna trema, kar ima tudi svojevrsten čar. Na odlično tretje mesto gleda kot na potrditev vsega vloženega truda. Vesel je podpore poslušalcev, kar mu je do sedaj že prineslo uvrstitev na drugo in tretje mesto. Čestitke po tednu dni od Popevke še kar dežujejo. S sodelovanjem z Evo Boto, ki je leta 2012 na Popevki osvojila prvo mesto, ima Gašper zelo pozitivne izkušnje. Z Evo sta namreč že dolgo dobra prijatelja – skupaj sta tekmovala tudi v šovu Misija Evrovizija, kjer je Eva tudi zmagala in Slovenijo leta 2012 zastopala na evrovizijskem odru. Veliko sta v kontaktu, izmenjujeta si mnenja in resnično uživata v družbi drug drugega. Pesem Dovolj je poletja je dokaz, da je njuna kemija prisotna tudi na odru, saj se tudi vokalno odlično ujameta.

Po nastopu pa s polno paro naprej. Večino časa Gašper posveča vajam za novi muzikal Ljubezenske prevare, ki ga bodo s produkcijsko hišo Špas teatra premierno predstavili 18. oktobra v Ljubljani, temu pa sledi tudi 30 gostovanj predstave po Sloveniji. Prav tako bo konec septembra začel z uprizoritvami nove sezone muzikala Madagaskar. Poleg tega so tukaj še nastopi z njegovo skupino, promocije novih skladb, intervjuji in snemanja za debitantski album, ki bo izšel januarja. Vsekakor Gašperja čaka zelo pestra jesen, vendar se pred izzivi ne ustavlja. Hvaležen je, da lahko v življenju počne tisto, kar ga resnično veseli.

pr gr

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

1.10.2019+5     + (5)     – (0)     Oceni Franci D 

Prireditev, ki je namenjena samo sebi!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava