Reciklarna v Novem mestu zapira vrata - v petek razprodaja

26.9.2019 | 13:40

Reciklarna v Novem mestu zapira vrata - v petek razprodaja

Štiri leta je pri tržnici na Sokolski ulici 8 v Novem mestu delovala Reciklarna, socialno in zeleno podjetje, ki spodbuja, da rabljene, a popolnoma uporabne stvari, dobijo nove lastnike. Na ta način količino zavrženih stvari, ki bi sicer obremenjevale zbirne centre za odpadke, vsak mesec zmanjša vsaj za eno tono.

Ta petek, 27. 9. 2019, bo Reciklarna zaradi selitve prostorov še zadnjič odprla svoja vrata na tej lokaciji. Med 9. in 19. uro bo na končni razprodaji mogoče kupiti najbolj zaželene kose po ekskluzivnih cenah. Obiskovalci bodo lahko izbirali med različnimi kosi pohištva (od sodobnih do retro), second-hand oblačili in čevlji zanjo, zanj in za otroke, knjigami, starinami in drugimi okrasnimi predmeti, umetninami, šivalnimi stroji, svetili in številnimi uporabnimi predmeti, ki bodo samo na ta dan na voljo po posebnih, razprodajnih cenah.

Petkov dan je namenjen vsem, ki iščejo prijazne in dostopne cene, predvsem pa tistim, ki želijo kupovati trajnostno in družbeno odgovorno, ali pa iščejo unikatne kose in retro izdelke.

Reciklarna bo od oktobra naprej delovala v Trebnjem, na naslovu Hudeje 40.

P. Ž.

Galerija

_zzreciklarna (1)
_zzreciklarna (2)
_zzreciklarna (3)
_zzreciklarna (4)
_zzreciklarna (5)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

27.9.2019Oceni delec 

Objavljeno pa manj kot 24 ur pred samim dogodkom. Pa res ne bi šlo, da se tovrstne novice objavlja vsaj 4-5 dni pred dogajanjem, da lahko ljudje pravi čas uredimo urnik in se udeležimo dogodkov?

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava