Shujšana Sabina Mlakar: ''Do pomladi bom kot manekenka!''

25.9.2019 | 12:30

Sabina Mlakar, POP TV

Sabina Mlakar, POP TV

Foto: Miha Kavčič

Foto: Miha Kavčič

Sabina s prijateljico Moniko Košenina (osebni arhiv)

Sabina s prijateljico Moniko Košenina (osebni arhiv)

Da Sabina Mlakar doživlja spremembe, je videti že na prvi pogled. Pobaram jo, če je stopila nekaj odvečnih kilogramov in brž mi odgovori s širokim nasmehom. »No, malo pa sem res začela delati na tem, da bi se bolje počutila v svoji koži. Hujšanja sem se lotila zaradi zdravja, se pa najbrž malo tudi že pozna navzven,« prikimava in pojasni, da je zmanjšala obroke, pa tudi sicer pazi, kaj se znajde na njenem krožniku.

»Načrtujem, da bi se pozimi lotila hujšanja s pomočjo osebnega trenerja. Če bom hodila v fitnes, se držala treningov in predpisanega jedilnika, potem bi do pomladi moral biti rezultat lepo viden. Zagotovo bom kot manekenka,« se glasno zasmeji Sabina, ki dela tudi na stanju svojega duha.

»Zdaj sem polna ljubezni … do dela, do ljudi, sploh do mojih domačih. Živim s veliko pozitivne energije, ki mi daje upanje za lepše življenje. Najbolj pomembno mi je zdravje, sploh v mojih letih. Mislim, da je zelo pomembno, da so moje misli pozitivne, pa bo tudi vse ostalo lepo steklo. Vsem ljudem privoščim le najlepše, tako da dragi moji, živite pozitivno, izogibajte se stresu, kajti življenje je prekratko, da bi ga tratili za slabo voljo in nevoščljivost. Če sam sebi želiš srečo, privošči še drugim vse, kar je lepega.«

Svet24/njena.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava