Delavnica: Misli z rokami in raztegni možgane – To je Lego Serious Play metoda, PI Bela krajina – PE Stratus Črnomelj

24.9.2019 | 15:00

Podjetniški inkubator Bela krajina organizira delavnico »Misli z rokami in raztegni možgane – To je Lego® Serious Play® metoda«, ki jo bo vodil Jaka Oman, v torek, 24. 9. 2019, od 15. do 19. ure, v PI Bela krajina – PE Stratus (Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj).

Lego® Serious Play® (LSP) metoda, ki jo je 20 let nazaj oblikoval Lego, je namenjena reševanju poslovnih izzivov v podjetju skozi sestavljanje 3D modelov iz LEGO kock. LSP metodologijo kot orodje za spodbujanje inovativnosti in izboljšanje poslovanja ter reševanja kompleksnih izzivov uporabljajo slavne globalne korporacije, npr. Google, Coca Cola, Toyota idr.

Z resno igro udeleženci na definirajo naslednje sklope:

•identiteta, strategija in prihodnost podjetja

•izboljšanje poslovanja in prodaje

•optimiziranje vodenja projektov, produkcijskega procesa in komunikacije

•načrtovanje projektnih in procesnih izzivov

•razvoj novega poslovnega modela, izdelkov in storitev

Zakaj bi se igrali po metodi LSP? Resna igra spodbudi domišljijo in prebudi kreativnost, intenziven proces pa je velik izziv za možgane. V igri doprinesejo vsi udeleženci, rezultati pa so jasni in vidni takoj. Že Platon je trdil: "O človeku lahko izveš več, če se z njim igraš eno uro, kot pa če se z njim pogovarjaš celo življenje."

Udeležba na delavnici je brezplačna (ocenjena vrednost delavnice sicer znaša 60,00 €). Število mest je omejeno na 12. Prijave potekajo do zapolnitve mest. Prijavite se preko spletnega obrazca: https://forms.gle/1Mu3TVpSpRX9cTZm8. Dodatne informacije: kristian.asani@ric-belakrajina.si.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«

Podjetniški inkubator Bela krajina

RIC Bela krajina