AVDIO: Gašper Rifelj se je z Evo Boto takole poslovil od poletja

18.9.2019 | 12:00

AVDIO: Gašper Rifelj se je z Evo Boto takole poslovil od poletja

Gašper Rifelj in Eva Boto sta se od poletja poslovila veličastno – s predstavitvijo avtorske pesmi Dovolj je poletja na festivalu Popevka 2019. Tako strokovna komisija kot publika jima je poklonila vrhunsko uvrstitev in velik poklon.

Projekta Popevka 2019 sta se postavna Korošica in romantičen Dolenjec lotila že zgodaj spomladi. Gašper je svojo novo pesem želel zapeti v duetu in Eva je bila tista druga polovica ideje. Melodijo pesmi sta ustvarila skupaj, za odlično besedilo pa je poskrbel pisatelj, režiser in scenarist, Tomaž Letnar. Pesem je končno obliko dobila letos poleti, ko sta jo z ekipo izkušenih glasbenikov dokončala s producentom Damjanom Pančurjem, Pancho production.

Eva in Gašper pa se ne ustavljata, pač pa hitita novim izzivom naproti. Evi je bila pesem Dovolj je poletja s svojim sporočilom idealen uvod v tromesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ki se začne 22. septembra, Gašper pa s produkcijsko ekipo Špas teatra že pridno vadi svojo vlogo v novem muzikalu, Ljubezenske prevare.

Svet24

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava