SB NM na Bledu: Tik pod vrhom, pa vseeno zmagovalci

17.9.2019 | 13:45

Ekipa SB Novo mesto

Ekipa SB Novo mesto

V okviru Združenja zdravstvenih zavodov Slovenije so v soboto, 14. septembra, na Bledu potekale že 14. športne igre slovenskih bolnišnic. Igre so se odvijale pred veslaškim centrom Bled in v Kampu Zaka Bled. Z dobro voljo in v športnem duhu se je 27 ekip pomerilo v dvanajstih disciplinah: namiznem tenisu, tenisu, odbojki na mivki, nogometu, golfu, košarki, balinanju, lokostrelstvu, teku okoli jezera (6 km), pikadu, veslanju v turističnih čolnih in veslanju na veslaških simulatorjih Ergometrih.

Otvoritev srečanja se je pričela z uvodnimi pozdravi direktorja Združenja Marjana Pintarja, generalnega direktorja UKC Ljubljana Janeza Pokljukarja in organizatorja Bleda Janija Klemenčiča, prerezom traku in štartom tekačev.

Združenje je pri organizaciji sodelovalo s prejemnikoma olimpijskih medalj v veslanju Janijem Klemenčičem in Mihom Pirihom, ki sta ustvarila še bolj športno tekmovalno vzdušje.

Športniki Splošne bolnišnice Novo mesto smo sledili našemu sloganu: »Mogoče nismo najboljši. Boljših pa tudi ni!« in ekipno s 461. točkami osvojili 2. mesto.

Marjanca Čegovnik,
vodja ekipe Splošne bolnišnice Novo mesto

Galerija

BRONASTI VESLACI SB NM (1)
POKAL - EKIPNO 2. MESTO
SB NM EKIPA - BLED 2019
TEKACI

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava