Izobraževalno druženje: Jezikovna odličnost – sestavni del poslovnega uspeha, PI Bela krajina – PE Stratus Črnomelj

17.9.2019 | 13:00

Ustvarjate krajša in daljša pisna sporočila za različne naslovnike? Komunicirate znotraj poslovne organizacije in z zunanjimi deležniki? Si želite, da so sporočila pravilno zapisana?

Vabljeni na izobraževalno druženje »Jezikovna odličnost – sestavni dela poslovnega uspeha«, ki bo potekalo v torek, 17. 9. 2019, od 13. do 16. ure (4 pedagoške ure), v PI Bela krajina – PE Stratus (Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj). Delavnico bo vodila Irena Potočar Papež, univ. dipl. pedagoginja in profesorica slovenščine.

Vsebina izobraževanja:

•splošne značilnosti pisnega sporočanja,

•pravopisne in slovnične značilnosti,

•jezikovni bonton,

•najpogostejše jezikovne zadrege,

•netiketa (bonton in pravila pri e-sporazumevanju),

•teorija, razlage s primeri, vaje in analiza.

Cilji izobraževanja:

-osvežiti jezikovna pravila (pravopisna in slovnična)

-seznaniti se z jezikovnimi novostmi

-spoznati pravila jezikovnega bontona in

-spoznati pravila netikete (pisanje elektronskih sporočil)

Udeležba na delavnici je brezplačna (ocenjena vrednost delavnice sicer znaša 70,00 €). Število mest je omejeno na 15. Prijave potekajo do zapolnitve mest. Prijavite se preko spletnega obrazca na povezavi: https://forms.gle/ri6h5GpuYYdQvvAi6. Dodatne informacije: kristian.asani@ric-belakrajina.si.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

Podjetniški inkubator Bela krajina

RIC Bela krajina