MOS 2019: Sejemsko priznanje za Belokranjce

13.9.2019 | 13:40

 MOS 2019: Sejemsko priznanje za Belokranjce
 MOS 2019: Sejemsko priznanje za Belokranjce

Bela krajina se s svojimi podjetniki, obrtniki in turistično ponudbo predstavlja na 52. Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti MOS 2019 v Celju. Območni obrtni zbornici Črnomelj in Metlika sta tudi letos prejeli sejemsko priznanje strokovne komisije Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije za celovito predstavitev izdelkov in storitev članov.

Pretekle dni je bil razstavni prostor Bele krajine v dvorani L1 dobro obiskan. Predstavniki organizatorjev, vseh treh belokranjskih občin, Območnih obrtnih zbornic Črnomelj in Metlika, RIC Bela krajina, Zavoda Metlika in Kulturnega centra Semič, so v goste povabili poslovne partnerje in poskrbeli za navezovanje stikov, predstavitev številnih potencialov Bele krajine in nadaljnje uspešno sodelovanje.

Obiskovalcem so na razstavnem prostoru Bele krajine v dvorani L1 na voljo informacije o turistični destinaciji Bela krajina, ogledajo si lahko razstavne artikle belokranjskih razstavljavcev in poskusijo tradicionalno gastronomsko ponudbo.

Vse dni sejma na razstavnem prostoru poteka tudi nagradna igra s privlačnimi nagradami, ki predstavljajo izbrano turistično, podjetniško in obrtniško ponudbo Bele krajine.

Marjetka Pezdirec
Zavod Metlika

Zvočni zapisi

Predsednik območne obrtno podjetniške zbornice Črnomelj Stanislav Malerič o skupnem nastopu Belokranjcev

Galerija

_zzzzzmos (1)
_zzzzzmos (10)
_zzzzzmos (2)
_zzzzzmos (3)
_zzzzzmos (4)
_zzzzzmos (5)
_zzzzzmos (6)
_zzzzzmos (7)
_zzzzzmos (8)
_zzzzzmos (9)

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

15.9.2019Oceni vl 

Počasi nam bo vsem Belokranjcem stopilo v glavo dejstvo, da smo uspešnejši, če se svetu predstavljamo skupaj. Bravo razstavljalci na MOS-u! (vika lozar)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava