7. dobrodelni tek Trimmigo Mirna

13.9.2019 | 09:00

7. dobrodelni tek Trimmigo Mirna

To soboto, 14. septembra 2019, prihaja že 7. dobrodelni tek Trimmigo Mirna. Dogodek z velikim številom prostovoljnih ur izpelje ekipa mirnskih prostovoljcev s prijatelji in družinskimi člani pod okriljem Društva za šport, kulturo in turizem Partizan Mirna, soorganizira ga Šolski sklad OŠ Mirna, materialne stroške pokrije Občina Mirna.

V preteklosti so zbrani denar namenili med drugim namenili nakupu športnih copat za otroke iz socialno šibkih družin, lani so donirali petih mirnskih športnim klubom vadnine, letos pa bodo denar namenili mladi družini z Mirne, ki ima majhnega otroka s hudimi motnjami v razvoju. Družina bo denar namenila za plačilo različnih vrst terapij, nakupu medicinskih pripomočkov itd., ki jih bo otrok potreboval v zgodnjem obdobju življenja. Nekaj o deklici z mišično distrofijo lahko preberete tu.

Letošnji tek je prvič vključen v niz tekaških prireditev Teki Dolenjske. Več o dogodku lahko najdete na družabnem omrežju Facebook, in sicer na FB strani dogodka 7. dobrodelni tek Trimmigo Mirna in na FB strani Društva za šport, kulturo in turizem Partizan Mirna.

P. K. L.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava